Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podestylka

Tim bych se moc neznepokojoval, myslim ze problem pisku je spis v tom, ze se muze dostat mezi supiny a vadit. S malou koralovkou bych ani bezprostredne po nakrmeni zbytecne nemanipuloval, lepsi je ji krmit v jinym terku a premistit min. az za par hodin... Ale jelikoz se koralovky moc rady zahrabavaji, pisek bych jako substrat ja osobne rozhodne nevolil (a taky nevolim). ;-)
Para: kurnik jak na potvoru - nasel jsem pitvu gekoncika se zacpanyma strevama jedlovou kurou, leguana plnyho novin, dalsiho legosa plnyho kaminku s piskem, ale na ten kokos ne a ne narazit. Nicmene stehuju se a vetsinu knizek mam uz v novem bydlisti (100km od tama kde ted sem) a jsem si 100pro jistej, ze tu fotku z pitvy v nektere z nich najdu (tusim v Nemoci oboj. a plazu od Kohlera, nebo Nemoci plazu od prof.Knotka), takze se tes :-D
Jinak jak sem uz napsal vys - nijak lignocel nezatracuju, u velkych skrticu bych ho sam zvolil, jen rikam ze muze byt nebezpecnej u jinych plazu a naprosto nepouzitelnej. Na tom se snad i shodnem. Presne jak pise Melda, kazdy zvire ma na substrat specificky naroky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny