Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kde pořídit a nespálit se

Ahoj,
doufám, že tu nebudu za úplného hňupa, ale chci se zeptat na základní věc ještě jsem si nepořídil svého hada. Chci si pořídit Užovku červenou terárko nevidím jako problém ale co je pro mě problém je kde si pořídit Elaphe guttata. Poraďte mi Všude se píše jen ne ve zverimexu však kde? Žádného chovatele poblíž Berouna neznám a na burze se můžu také pěkně spálit. Proto se Vás chci zeptat nemáte někdo kontakt na někoho kdo chová užovky červené a měl by nějaká rozkrmená mláďata na prodej???

Předem díky

Předmět Autor Datum
Stoprocentní radu - odpověď na tvou otázku ti asi nikdo nedá. Inzerát je asi největší sázka do lote… poslední
Georgij Gadjukin 19.11.2007 08:40
Georgij Gadjukin

Stoprocentní radu - odpověď na tvou otázku ti asi nikdo nedá.

Inzerát je asi největší sázka do loterie, nákup ve zverimexech je o něco lepší. Alespoň si to zvíře můžeš prohlédnout. Na burze máš asi nejlepší šance dobře nakoupit. Můžeš si (alespoň u guttek) většinou vybrat z více nabídek, můžeš si zvíře důkladně prohlédnout, můžeš z rozhovoru s prodejcem usoudit, o jakého člověka se jedná (chovatel, překupník).
Pokud si nejsi jistý, poraď se s někým zkušenějším, na co se při výběru zaměřit, případně jdi na burzu s ním. 8.12.2007 (ten den se, mimo jiné, narodil Jim Morrison a zastřelili Lennona) je v Praze na Smíchově burza. Zkusil bych to tam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru