Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tapeta do terária

:-DAhoj,
chci dát svému želvákovi k Vánocům nové terárko,má rozměry 130x100x50,vše už mám skoro hotové, dokonce i výrobu pozadí na boční stěny jsem zdárně po dlouhém výrobním procesu ukončila:-), ale nemůžu na zadní stěnu sehnat tapetu, všude mi tu u nás nabízejí tapety do akváriíí a to se mi nelíbí, nechci tam tu modrou vodu co na těch pro rybky je.:-|Na internetu jsem našla pár tapet do terárií, ale buďto jsou malé nebo stojí moc většinou přes tisícovku.]:(Nevíte někdo, kde by se dala sehnat nějaká levná tapeta do terárka?;-)
S pozdravem Bajaj.

Předmět Autor Datum
Napadá mě jedno řešení. Vyfotit požadovaný motiv, případně najít fotku podle tvých představ a nechat…
Georgij Gadjukin 05.12.2007 06:28
Georgij Gadjukin
ja som kúpil v akvaristike,je tam pekny kmeň stromu a kamene
wisper93 05.12.2007 07:56
wisper93
Ahoj, děkuji za odpovědi.:-) Nakonec jsem po úmorným hledání na internetu našla tapetu oboustranou j…
Bajaj 08.12.2007 20:27
Bajaj
Nemohla bys mi prosím napsat odkaz kdes to našla, taky mám problém :-x
prcek 09.12.2007 23:39
prcek
Ahoj, no tak jsem tu tapetu objevila na stránkách Miga.cz je to internetový obchod i s teraristickým… poslední
Bajaj 05.01.2008 12:34
Bajaj

Napadá mě jedno řešení. Vyfotit požadovaný motiv, případně najít fotku podle tvých představ a nechat si to někde vytisknout na fotografickém plotru, případně na tiskárně, která umí A1 panorama. Za tuto velikost dáš zhruba 500-700 Kč.
Nebo jít cestou nejmenšího odporu a koupit nějakou běžnou strukturovou tapetu (cihly, dřevo, kámen, mramor atd.) a použít tuto. Také to tak řeším.

Ahoj, děkuji za odpovědi.:-) Nakonec jsem po úmorným hledání na internetu našla tapetu oboustranou jen okolo 130,- Kč, sice to není úplně ono, ale za tu cenu je to super.:-DNa jedný straně je poušť a kaktusama a na druhý je nějaký kořen s kytkama.Tak ji zkusím, ty tapety kde je kmen či kořeny stromů mezi kameny se mi taky mooc líbí, ale to tady vůbec nemají, tak zkusím tu přes ten internet, tak doufám že to nebude nějakej shit.:x:

Ahoj, no tak jsem tu tapetu objevila na stránkách Miga.cz je to internetový obchod i s teraristickýma potřebama, najdeš ji v dekoracích a tam klikneš na pozadí.Je tam jen jedno takový pozadí za 153 Kč.Už jsem to objednala a zatím mi nedošlo, tak ti nemůžu napsat jestli to za tu cenu není nějakej shit.Tak snad už mi brzo dojde a já to terárko konečně budu mít úplně hotový.:-*:-*

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru