Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hraznys a potrava

Zdravim,

mam Hroznyse Kralovskeho (6,5 mesicu stary, 65 cm veliky). Muj problem spociva v tom, jak mam behem jeho vyvoje zvysovat prisun potravy. Porad mu davam 1 mys tydne. Je to malo, nebo hodne ? Dnes se mi bohuzel mys sehnat nepodarilo, tak dostane az v pondeli (davam mu kazdy patek). Toto je muj jediny problem ohledne tohoto uzasneho "tvora".

Dekuji za pripadne rady a nazory.

S pozdavem

Rolba

Předmět Autor Datum
Tak se trošku zamysli..v přírodě si had taky nechodí každý pátek pro jednu 20g myšku;-)Takže když do…
Jindrula1 08.12.2007 07:25
Jindrula1
Diky moc. poslední
Rolba 09.12.2007 14:46
Rolba

Tak se trošku zamysli..v přírodě si had taky nechodí každý pátek pro jednu 20g myšku;-)Takže když dostane místo v pátek pondělí je to OK..
7 měsíční hroznýš už zvládne aspoň dvě dospělé myši a nebo odstav potkánky..Vím to podle svých.Kup tentokrát dvě myši ve velikosti jak je had zvyklý a jak dopolyká jednu a začne šmejdit dej mu i druhou.A pokud jí taky sblajzne a ještě bude šmejdit,pak bych už přešla na ty potkany,(odstav je o něco větší než dospělá myš)Teda předpokládám,že nekupuješ mrňavý skákavky...;-)
Své hroznýše,do roku stáří, krmím nepravidelně v rozmezí tak 7-10 dní.Jak Ti poroste,budeš kupovat i větší potravu a víc kusů, prodlužovat dobu mezi krmením,to už vypozoruješ sám.Hodně štestí v chovu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru