Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
taky musím přidat...ale nejde to, tak nevim zda se to zobrazí. Myslím, že estranky to nepodporují bo…
frank 17.02.2008 00:38
frank
Jinak ty holky jsou vážně moc roztomilé :-D;-) Holčiny-mnoho zvířat se nechová jen kvůli mazlení, al…
frank 17.02.2008 00:50
frank
No jo, mně se některý jedáci taky strašně líběj, ale doma bych je nechtěla. Budila bych se strachy ž… nový
Sharkie 17.03.2008 22:35
Sharkie
Už je to dlouhé, pokračujem dvojkou tady. poslední
Georgij Gadjukin 24.03.2008 19:15
Georgij Gadjukin

Jinak ty holky jsou vážně moc roztomilé :-D;-) Holčiny-mnoho zvířat se nechová jen kvůli mazlení, ale jsou i jiné důvody. Pro mne mají třeba velkou cenu svojí krásou, zbarvením, či majestátným chováním atd atd. I když popravdě, třeba takové gabunky bych si někdy samou láskou pochoval! :-D Vážně!! Jsou tak roztomilé tím, jak se nafukují, syčí(až vedle v pokoji buší na dveře jestli ještě žiju!) a koulí očima, že mě to až dojímá :-D protože nemají snahu kousat, útočit, i když mají na to dostatečně účinnou výbavu, ale ony jen zastrašují, vyhrožují a jsou tím fakt roztomilé ]:)
A k nebezpečí a ohrožení celkově, mám jen jednu poznámku- moje stará umí být daleko jedovatější, než taková king kobra...a to si vážně teď nedělám kozy! :x:]:(

No jo, mně se některý jedáci taky strašně líběj, ale doma bych je nechtěla. Budila bych se strachy že zdrhli nebo tak něco. Vůbec by mě nenapadlo je brát jako mazly nebo vyndavat je ven jen tak. Ale strašně ráda se na ně dívám, takže vkládejte další fotky. Moji nej oblíbenci jsou kobry, arietány, t. albolabris, gabči... Leč člověk musí být soudnej. Vždycky nemůžeme mít všechno co chceme.

Zpět do poradny Nahoru