Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Pochlubte se - hybridi

Vkládám tenhle dotaz s vědomím, že přijdou reakce odpůrců křížení, přesto mě zajímá, jaké hybridy v našich chovech máme. ;-)
Do začátku tedy vložím já náš poslední přírůstek z Ládví. Sinacorn
Vlákno je už příliš dlouhé - zamykám a tvořím dvojku (halapremek)

[http://album.volny.cz/show_image.php?file=/p/python er2/adcec473b324674c82b4ec47a4142ef8]

[http://album.volny.cz/show_image.php?file=/p/python er2/66ac0be327a21f38b5aeb02bb986d260]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nazdárek... zase to tu budu zaplácávat offtopicem:-[ ale mám dotaz...google mi nic nenašel tak to zk…
AdamGabrys 14.05.2008 18:46
AdamGabrys
Já chovám mimo období páření samce boaedona se dvěma samci guttát dohromady. Jeden samec je přírodní…
boaedon 18.05.2008 14:03
boaedon
Zajímavé téma tady. Sice se to tu zatím motá jen kolem hadů, ale myslím že sem patří i kříženci želv… poslední
wufengg 22.05.2008 14:19
wufengg

nazdárek... zase to tu budu zaplácávat offtopicem:-[ ale mám dotaz...google mi nic nenašel tak to zkusím tu... co si myslíte o spojení Boaedon fuliginosus a gutky? jen tak mě to napadlo potom co jedna slečna došla na chat že jí guttka nakladla vejce po tom, co přišla do kontaktu se samcem b. fuliginosus... myslíte že z tohoto případné spojení může něco vzniknout?::) jen mě to tak napadlo:-)

Já chovám mimo období páření samce boaedona se dvěma samci guttát dohromady. Jeden samec je přírodní a jeden amelano. Boaedon se stále pokouší pářit se samcem amelano, přírodní se mu nelíbí, ikdyž je barevně podobnější boaedonům. Myslím, že by byl schopen napářit gutátí samici, ale asi by z toho nic nebylo, ani to není mým záměrem. Jen je zajímavé, že má zájem o gutáty, když nejsou jeho druh a jsou to taky samci. Když je gutát amelano po svleku tak je na něm úplně přilepenej.

Zajímavé téma tady. Sice se to tu zatím motá jen kolem hadů, ale myslím že sem patří i kříženci želv. Tedy aspoň doufám. Tady je zdokumentovaný výsledek náhodného páření samce Chlelodina reinmanni se samicí Chelodina siebenrocki.

zelvy.com

Pokud by jste věděli o nějakých křížencích želv dejte sem prosím vědět. Vím o tom výše publikovaném kříženci T. horsfieldi(samec)a T. hermanni a z Khorova webu o kříženci T. Graeca (samec) a T. marginata. Zajímalo by mě zda jsou známé i jiné kombinace u Testud.
Ptám se pouze proto, že mě to zajímá. Nic křížit nechci, ale ani nejsem nějakým skalním odpůrcem.

Pro správce webu. Chtělo by to nastavit stránkování u jednotlivých témat. Třeba po 30 příspěvcích vytvořit další stranu atd. Takhle už je to hrozně nepřehledné a dlouho se to načítá.

Zpět do poradny Nahoru