Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Veřejná sbírka na podporu DGHT

Zdravím lidičky,
nikdy jsem nebyl volit jen při příležitosti vstupu do EU jsem šel a můj hlas "NE" bohužel nepomohl a mi jsme přeci vstoupili :-/
Včera po přečtení informací ohledně možnosti, že nebudu moci chovat hady mě zatrnulo. Ihned jsem tomusel jít spláchnout plzní - s kolegy co jsem v putice posedával jsem nadhodil téma ohledně téhle problematiky, kolegové nejsou teraristi takže když jsem jim sdělil, že budu posílat pětikilo na konto pod hlavičkou teraristů Praha se mi vysmáli, znají mě že moc peněz nemám a že si nechám pro korunu vrtat koleno. Pak tam padly i názory tipu, že vypustí na internet nějakou plašící zprávu aby lidi posílali peníze na určité konto. V té chvíli jsem je chápal, ale pak jsem jich přemluvil tým stylem (kolegové jsou blázni do fotbalového celku Sparta) že jsem jim řekl, že co by dělali když by se dozvěděli že se Sparta rozpustí prostě nebude existovat - jedna z možností by byla je finačně podpořit tak co by dělali jasně poslali by prachy.........toť asi tak vše.

Tímhle bych chtěl říci, že já osobně alespoň drobně finačně vypomohu DGHT zkrz soudní výlohy a doufám, že se mezi námi najde dost jedinců kteří udělají totéž. Lidi jde o naše bytí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny