Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Veřejná sbírka na podporu DGHT

Zdravím, no konečně sem se k tomu dostal abych si přečetl ten článek na TSP a tady tu diskuzi. Jak jsem to četl tak sem vykulil oči a spadla mi čelist.
Omluvte mě když budu psát trochu vulgárně, ale v poslední době to spěje čím dál víc do velké ale opravdu velké prdele, za chvíli si ani bez dovolení nebudem moct zajít na hajzl a ještě nás u toho bude sledovat kamera.
Já osobně jsem celkem optimista, ale mysím si že tohle by jsme opravdu měli brát vážně, politici opravdu dneska kývnou na každou kravinu. Jak už, myslím GG, zmínil že nějaká sbírka stejně nepomuže, tak bohužel je to podle mě vysoce pravděpodobné, ale i tak je lepší udělat aspoň něco než nic a proto se taky přidám a podpořím aspoň něčím DGHT. Sice toho moc nemám, ale jestli je tu aspoň malá šance že to pomůže, tak jdu do toho a všeci ostatní by měli taky!! Myslím si že u všech tak jako u mě je chov něco naplňujícího a radostného, prostě taková vášeň, tak by jsme to neměli nechat jen tak. Nedokážu si představit že bych doma neměl ani jedno zvíře.
Pěkně mě to sere co sem si přečet na TSP, je to velice znepokojující.
Kdo je ochoten ty extrémisty zprovodit z povrchu zemského??:-D
A GG s tou EU má celkem pravdu, počkejte až ČR přejde na Euro, to bude teprve horor.
A jak tu kdosi zmínil, pokusit se o odpor..., myslím že je to celkem dobrej nápad, ale i tak si myslím že to nepomůže, ti nahoře si porosadí vždycky svoje, názory obyčejných lidí je nezajímaj.
S pozdravem MF.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny