Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Veřejná sbírka na podporu DGHT

KHor: to je vazne pecka, ze to muze zajit i tak daleko bych opravdu necekal, i kdyz do prob. zelv nevidim, proste paradox. Tolik prace, ktera by byla potreba uplne nekde jinde.
Malpolon: promin, ale tvoje predstava je podle me trochu naivni...kez bychom se mohli spolehnout na tyto lidi a byt v klidu, ze delaji opravdu to, co tu uvadis. Ja mam zkusenost a hlavne info primo od zdroje a to takovou, ze CIZP udili kolikrat pokuty, ktere nema pravo vybirat (napr. u nebezpecnych druhu zvirat ma povinnost informovat statni vet. spravu, ktera nasledne provede kontrolu a udeli pripadnou pokutu). Co se tyce veterinarni spravy a jejich odbornosti, to je velice usmevne, jelikoz kontrolor, ktery k nam prisel schvalit chov leguanu jednoho citesovyho jakozto nebezpecnych druhu zvirat byl natolik zkuseny a uvedomely, ze jsme ho nakonec seznamovali s temer zakladnimi podminkami chovu techto zvirat - jak se potom da zkvalitnit chov a podminky, kdyz ani tito lide o nich nic nevedi? To ze CIZP buzeruje lidi typu KHora a napr. zde uvedene org. Zeyferus je hodne znamy a jeste vice znepokojujici.
Na druhou stranu souhlasim jasne s Krokodylem v tom, ze je treba jakesi prevence a mit proste vsechno papirove v poradku. Kdyz prijde kontrola, nemam problem hrat chvili hodnyho hocha, ovsem v jejich pripade bych nakoupil 10 webkamer a pozval aspon 5 znamych ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny