Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Veřejná sbírka na podporu DGHT

Podobný názor jsem měl také, dá se říct, že i totožný.

A jak chcete jinak bojovat proti ilegálním importům potažmo decimování stavů plazů v přírodě, než přísností a kontrolováním? Jen ať taková práva mají, i tak je jich kolikrát málo na to aby někoho odhalili. My, co máme zvířata legálně a nedovážíme na kšeft apod. bychom měli spolupracovat a nechat se s klidem zkontrolovat. Pokud nemáme co skrývat, není důvod nespolupracovat a je třeba to přežít(i když to nemusí být příjemné).
Buhužel jsem byl vyveden z omylu. Opatrnické vyčkávání je celkem pochopitelně, je pravděpodobně způsobeno tím, že postižení jedinci skromě mlčí a dosud nepostižení tomu prostě nevěří a žijí v mylném dojmu , že jich se to přece netýká, oni mají všechna zvířata nahlášená a "legální".To já mám také a navíc x krát zkontrolovaná. Navíc se nezabývám a nikdy nezabýval dovozem a obchodem s citesovými ani jinými zvířaty jako takovými, pouze prodejem případných, řádně nahlášených odchovů.
Malpolona bych rád upozornil na to, že zdaleka nejde o legálně držená zvířata, ale o něco zcela jiného. Konečně časem sám poznáte o co vlastně jde, ne že bych Vám to přál.
Proti kontrolám jsem nikdy nic neměl a také taková kontrola nikdy u mě neshledala žádný problém. Jsem pouze proti nesmyslné likvidaci chovů, proti tomu tedy opravdu jsem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny