Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hroznýš královský- porod

Ježiš lidičky, to je krásný, když to tu čtu. Já se musím omluvit, že nereaguji takovou dobu, ale tento server jsem našla náááhodně díky tomu, že jsme najednou našli v terárku naši Fantagiry malá háďata. Byli jsme tak v šoku co s tím,aby nám přežila, že jsem nalezla na net a začla pátrat. Od teď budu stále koukat, co se tu děje, slibuji. :)
A co se hroznýšků týče, tak asi takto. Je jich přesně 35. Zatím všechna žijí. Narodila se 22.1. a první z nich už mají zakalená očička, takže se budou svlékat brzy a pak hned začnem krmit. Prodávat je budem až budou opravdu rozkrmená. Chci, aby vše bylo vpořádku. určitě vás budu informovat. Cena bude 1200,-. Klidně pište, jak se vám ta cena zdá, ale vycházíme z toho, že je můžem prodat do Vídně za Eura a ta cena odpovídá. Jinak jsme z Rudné u Prahy (kousek od Zličína).
Samice určitě není žádný peříčko, měří 2,2m a když byla březí, vážila 12 kg. :) Mě fascinuje, že všechna háďata žíjí. Alespon zatím. Jen jedno je takové maličké. Jinak hadíci mají už od narozní skoro 50cm. Jsou to kusanci. Myslím, že tento vrh se povedl. Co říkáte??
Jinak díky, že jste vložili fotku. Ráda bych vložila více fotek, ale nevím jak???? Kdo poradí?????
Ptejte se, co vás zajímá. A díky za vaše nadšení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny