Předmět Autor Datum
Souhlas.
ficule 20.02.2008 09:21
ficule
mě se zdá taky že to přehání :-/....... jsem pro
FildaV 20.02.2008 09:22
FildaV
Jsem též jednoznačně pro,přeci si to tu nenecháme rozvracet od jedné ne zrovna nejslušněji vychované…
Pepé 20.02.2008 09:23
Pepé
Naprosto souhlasím! Děkuji! ;-)
Zydy 20.02.2008 09:30
Zydy
Taky souhlas,ale jestli to neni až moc drsny,co když se sklidni.:-)
lumoo 20.02.2008 09:40
lumoo
Není to drsný.Vraťte se v historii zpět,proběhli tu různé tahanice a názorové rozdíly,ale vždy jsme…
Jar. 20.02.2008 09:48
Jar.
Předpokládám, že podnětem k tomu požadavku je vlákno o svleku Boa. Je jasné, že to Marcelka přehnala…
Georgij Gadjukin 20.02.2008 09:52
Georgij Gadjukin
Jestli je Marcela aspoň trošilinku solidní, tak se zde už neukáže, já bych se tu hanbou neukázal. ;-…
Zydy 20.02.2008 09:56
Zydy
Bych to zveřejnil...... R.
R. 20.02.2008 09:58
R.
Dal jsem ti to do pošty
Georgij Gadjukin 20.02.2008 10:03
Georgij Gadjukin
Nechci se marcely zastávat, to vůbec, až teď jsem dočet co jste včera vytvořili. Po Tvém, včerejším,…
knoxville 20.02.2008 10:41
knoxville
Ale já tady ani písmeno z veřejné pošty neuvedl, tak klídek ;-) Musel bys to vidět, ale to neuvidí n…
Zydy 20.02.2008 10:50
Zydy
Souhlasím.Jsi rozumný muž. R.
R. 20.02.2008 09:57
R.
Pokud se do Marcely budeme všichni navážet, tak bude reagovat po svém. Jenom jí ruply nervy, to se s…
nikolas 20.02.2008 10:05
nikolas
Máme se vrátit ke zvířatům, tedy podle chování Marcely mi připadá jak zvíře ona, podle toho co napsa…
Tess 20.02.2008 10:24
Tess
Trocha pokory by neuškodila, na nějaké příspěvky ani odpovídat radši neměla, protože se tím akorát z…
werča 20.02.2008 10:35
werča
Myslím, že na BAN to zatím není. Tím nechci obhajovat její jednání. Pokud by se to mělo opakovat (do…
halapremek 20.02.2008 11:01
halapremek
teda tak sem si to pročet a na pár dni bych bloknul zydyho :-? ...pane Vy jste král! :-D
me 20.02.2008 11:38
me
Já vím, slušné vyjadřování je trestné ;-)
Zydy 20.02.2008 11:50
Zydy
ty seš mirek dušín?? nic proti tobě nemám, ale vaše noční bitva mě dostala..a opakuju seš král
me 20.02.2008 11:59
me
Nemám rád Rychlé šípy :-D
Zydy 20.02.2008 12:08
Zydy
Víš, Přemku, teď bez emocí a vážně. Já jsem opravdu přemýšlela nad tím, kde se stala chyba. Moje chy…
Marcelka 20.02.2008 12:17
Marcelka
Mno tak já se většinou snažím absolutně nemíchat do těchhle šarvátek a taky jsem dosud nenapsal ani…
MadMike 20.02.2008 11:55
MadMike
Tedy pardon, že se vměšuji, ale je tu řeč o mne,tak snad se to i očekává. Já vážně nechápu, z čeho s…
Marcelka 20.02.2008 12:08
Marcelka
Já bych to být tebou GG už vážně ukončil. Celou kauzu jsem pročetl a připadá mi velmi únavná a otrav…
malpolon 20.02.2008 12:18
malpolon
prosím všechny zůčastněné aby zanechali napadání se a vulgarit,pokud cítíte nutnost si něco vyjasnit… poslední
viper 20.02.2008 12:46
viper

Není to drsný.Vraťte se v historii zpět,proběhli tu různé tahanice a názorové rozdíly,ale vždy jsme to udrželi v rámci slušného chování.Až teď...
Přihlásil jsem se z jiného PC - jen na vysvětlenou,protože už se na ty vulgarity zde v příspěvcích od Marceli nemohu dívat.
Jarouš.

Předpokládám, že podnětem k tomu požadavku je vlákno o svleku Boa. Je jasné, že to Marcelka přehnala, nicméně na druhou stranu (a nechci se nikoho dotknout) někteří ji v jejich nevybíravých reakcích podporovali.
iFaunu bychom z toho tady mít opravdu nechtěli a na druhou stranu, zakazovat někomu přístup se mi také moc nelíbí. Inkriminované vlákno jsem zamkl a nyní je jen na Marcele, jak se postaví k řešení dalších problému. BANoval bych velice nerad, ovšem bude-li to nutné...

Jestli je Marcela aspoň trošilinku solidní, tak se zde už neukáže, já bych se tu hanbou neukázal. ;-)A je pravda, že tady máme třeba rozdílné názory, ale dokážeme je uznat a připustit a ne hned po sobě sprostě startovat, to co psala Marcela do toho vlákna Boa, není nic proti tomu, co psala do Soukromé pošty! :-(

Nechci se marcely zastávat, to vůbec, až teď jsem dočet co jste včera vytvořili. Po Tvém, včerejším, "dimplomatickém" výstupu, bych tě ale do jistých míst odkázal taky. Bez okolků. Zveřejňování soukromý pošty je hnus, ale z Tvojí strany už to bude asi jen tečka na konec.

Pokud se do Marcely budeme všichni navážet, tak bude reagovat po svém. Jenom jí ruply nervy, to se stává. Vraťme se zpět ke zvířatům a osobní spory, invektivy a vulgarity přenechme jiným fórům, sem se to fakt nehodí. A blokování přístupu je asi až ta poslední možnost, takový prohřešek to zas podle mého nebyl.

Máme se vrátit ke zvířatům, tedy podle chování Marcely mi připadá jak zvíře ona, podle toho co napsala ,,Jdu si dát cígo a pak jdu do hajan. Dneska jsme měli langoše s česnekem, vařil přítelíček, tak si na ten česneček dám ještě kouřovou a pak bez vyčištěných zubů zalezu do postele a budu mu dýchat pod nos. To bude žrádlo." Tedy promiňte ale tohle žena není:-(Bohužel, nerada jsem se k tomu vracela ,držela jsem se nereagovat na příspěvek ale nešlo to..A to že ji ruply nervy, nemusí dávat hned najevo vulgárně, podle toho také soudím opět a zase že tohle žena není..
Jinak děkuji všem chovatelům, kteří mi kdy poradili, jste super a chci aby to tak zůstalo;-)

Trocha pokory by neuškodila, na nějaké příspěvky ani odpovídat radši neměla, protože se tím akorát ztrapnila. Holt i tací jsou lidé... A pokud se o hady musí starat ona místo přítele, kterej hady "vlastní" už dlouho, tak bych spíš nakopala příteli...

Myslím, že na BAN to zatím není. Tím nechci obhajovat její jednání. Pokud by se to mělo opakovat (domnívám se, že jinak reagovat na kritiku nedokáže), pak to asi bude nezbytné. Nicméně když ji není schopen takové základní otázky zodpovědět přítel, který to má v malíčku, tak bychom ji měli nechat za předpokladu slušného chování nastudovat zde. I když opravdu nerozumím, proč ty banální dotazy nesměřuje na chovatele, co má doma. Když se spolu řechtají po večerech u monitoru, jací jsme tu tupci, tak by spolu mohli projít i základy chovu. Tedy za předpokladu, že přítel ví víc. Každopádně z toho vlákna se stala pěkná fraška a je dobře, že je už zamčené. Zauvažoval bych i nad jeho smazáním. Dejme ji už pokoj, ať si může vydechnout a třeba i zauvažovat, kde se stala chyba a věnujme se zvířatům. ;-)

Víš, Přemku, teď bez emocí a vážně. Já jsem opravdu přemýšlela nad tím, kde se stala chyba. Moje chyba byla ta, že jsem použila vulgarismus. Ale každá akce má nějakou reakci. Vy jste mi několikrát , i když slušně volenými slovy, dali najevo, že jsem hloupá, neschopná apod.(nebudu to dál rozmazávat, všichni snad vědí co kdy napsal) a na tuto akci jsem spustila reakci. Takže si nemyslím, že chyba je jen u mne. To, že se někdo brání sprostými slovy, dobře, to asi není super, ale každý to umíme jinak. To, že vy sprostá slova nepoužíváte ještě neznamená, že jste lepšími lidmi než ten, kdo je používá. Vy jste mne tu několikrát totálně podkopli. A nejen mne, začlo už to u Jacoba kvůli jeho pravopisu. (PODOTÝKÁM, ŽE TO NENÍ SEBELÍTOST,POHÝ FAKT,JAK TO VIDÍM A CÍTÍM JÁ)
Takže já už psát sprostě nebudu, to slibuji. Ani už se vás na nic ptát co se chvou hadů týče. Ke tvému výroku co se mne a mého přítele týče se vyjadřovat taky nebudu, jsi totiž fakt mimo. Ale myslím, že i já si zasloužím nějakou omluvu. Nebo min. malé uznání toho, že to nebyla úplně fajn mi říkat určité věci.
zkus nalistovat, co mi kdo napsal a taky možná uvidíš, že sprostá jsem nebyla jen já. Pokud mi budeš chtít dát BAN, udělej to, ale buď spravedlivý a potrestej všechny, kdo si to zaslouží.

Mno tak já se většinou snažím absolutně nemíchat do těchhle šarvátek a taky jsem dosud nenapsal ani čárku. Určitě bych ještě nedával žádnej banán, ono je to myslím dost krajní možnost, a když si té paní do budoucna nebudete/me moc všímat, ono jí to snad nebude bavit. Svoji reakci píšu, protože jeden z důvodů proč jsem chodím je, že se tu lidé k sobě chovají slušně (krom toho, že sem chodí výborní lidé, kterých si vážím) - veřte nebo ne, je to dneska fakt vzácnost, proto mě to nedá a taky reaguju. Jinak ta paní/slečna zřejmě trpí schizofrenií/rozdvojením osobnosti/dr. Jekyll a mr.Hyde syndromem aneb "Barborka Škrdlová" ve dne 10leté dítě a v noci šílená vulgární fúrie :)) pardon.

PS: Přemek jako vždy, bere mi (nám, jsme tu dva) slova přímo z hub..:beer:

Tedy pardon, že se vměšuji, ale je tu řeč o mne,tak snad se to i očekává.
Já vážně nechápu, z čeho soudíte, že neumím brát kritiku? Já si tedy nepamatuji, že by mi někdo uštědřil nějakou kritiku. A pak-li že tím myslíte takové ty řeči typu , už tě mám vážně dost, Marcelko, jak si mohla odchovat tolik hadů , když nevíš ani základní věci, nebo třeba ,Máš dětinské dotazy, už na tebe koukám dlouho a říkám si, zda si z nás neděláš srandu.... apod. ???? Tohle myslíte?
Ne vážně, tohle je ta kritika, o které neustále mluvíte a to by mělo být to, nač jsem reagovala nějak a podle vás je to to, že jsem tu kritiku neunesla?

Zpět do poradny Nahoru