Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mastomyši požírají mladé...

Zdravím všechny chovatele;-) Opět se na vás obracím s problémem.
Tentokrát jde o mé mastomyši v chovu. Mám skupinku 1:3. Nikdy jsem neměla s nimi problém,samice rodily často a jedna měla i 10 holat najednou,o které se postarala bez problému.
Teď ale rodí méně často a málo holat,když se už konečně podaří a je jich např.7 - samice je sežere. Stravu mají myslím si , že dost pestrou..Jediné, co mě napadá je to, že jsou mastomyši staré, proto nerodí tak často, to bych chápala, ale proč je požírá??
Nemám čím krmit svoje hadíky:-( Poraďte čím to může být? Je možné, že stářím? Komu se nebude chtít psát, ať využije anketu;-)
Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Urcite maji pravdu ti co rikaji vyzivou ale nemusi to vzdy byt tim.treba kdyz samice rodi jak na bez… poslední
Ozi 09.06.2008 09:11
Ozi

Urcite maji pravdu ti co rikaji vyzivou ale nemusi to vzdy byt tim.treba kdyz samice rodi jak na bezicim pasu tak muze byt uz vyrozena a z duvodu ze je neutahne (netvori se ji uz mlezivo)tak je pozerou muze to delat i jenom jedna samice ty druhy zdravi chce to pozorovat ja bych doporucil za prve (to rikali vesmes ostatni) pridal vitaminy a mineraly a pokud to nepomuze tak ozivit chov samec muze byt vykony a v pohode samice bych zkrmil a poridil novy mlady nebo zkusit jestli prezijou mladata vybrat samice a nechat je vyrust ale bude to dyl trvat nez dospejou a zabreznou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru