Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak to je hustý:-?::)::)::) to je tedy fakt síla, co jsou všechno schopné udělat:!::-D nemá ta tvoje… nový
Peťulina 09.03.2008 23:06
Peťulina
Ja si ji vlastně vybral z důvodu, že jak ten prodejce otevřel krabičku s hádkama, tak tahle mi sama… nový
Dann 09.03.2008 23:21
Dann
no vidíš, mě ani chovatel, co mi ji prodával krabičku s ní neotevřel. Já už jsem tam jela s jasným c… nový
Peťulina 09.03.2008 23:36
Peťulina
Jojo, ta moje se zase zahrabává pořád do substrátu a hrabe se v něm. Jakou teplotu máš na nejtepeljš… nový
Dann 10.03.2008 11:33
Dann
hele dane že ti si tam tu koralouvku něčim přilepil:-D nový
snake323 10.03.2008 17:32
snake323
Já jsme krom věcí vzala i jednu samičku chameleona jemenského :-) [http://img111.imageshack.us/img11… nový
Lucistrnad 10.03.2008 17:35
Lucistrnad
ne, já mám taky pár těchto terek a mezi tou síťkou a tou umělou hmotou je taková jako škvíra, tam se… nový
filosofemgt 10.03.2008 17:45
filosofemgt
Ach jo byl jsem odhalen, troška Chemoprenu tomu pomohla, skoro jako v reklamě. :-D No ale vážně tam… nový
Dann 10.03.2008 17:47
Dann
Ahoj Dannečku:-* tak už jsem zase tady, dřív jsem odpovědět nemohla, neb nemám doma net, tak můžu ps… poslední
Peťulina 12.03.2008 20:12
Peťulina

tak to je hustý:-?::)::)::) to je tedy fakt síla, co jsou všechno schopné udělat:!::-D nemá ta tvoje nějaký skrytý přísavky někde vespod:?::)) tohle jsem vážně ještě neviděla a ani ta moje tohle ještě nevymyslela, na to, jak ji máš krátce je docela akční, to ta moje se rozjela až po 14dnechy s těmi útěky. jinak já si ji vyndávám denně, jen když je po jídle, tak na ni 3dny nesahám, nechám ji vklidu vytrávit. Docela se ji už na mě líbí, ráda se mi propléta v mých dlouhých vlasech a když mám na sobě večer župan, tak si vleze do kapuci a je tam stočená do klubíčka a jen čumí a ven a pozoruje:puff: no a to, že mi zalýzá pod tričko, atd, tak to tady radši nebudu rozebírat, i když je už po desáté hodině:-[

Ja si ji vlastně vybral z důvodu, že jak ten prodejce otevřel krabičku s hádkama, tak tahle mi sama hnedka šla na ruku. Měl jsem jasno a říkám, tuhle prostě chci. Je to vážně démon, jak zhasnu a je klid, pořád jezdí pomalu někde po terárku. Ale je to teda nešika, každou chvíli odněkud spadne. Asi si jěště pořídim lampičku s nočním světlem, je fakt paráda ji pozorovat. A jak si ji ochočovala ty?

no vidíš, mě ani chovatel, co mi ji prodával krabičku s ní neotevřel. Já už jsem tam jela s jasným cílem že chci pouze tento druh hada, dospělých korálovek tam měli hodně, ale mláďátko už jen tohle jedno jediné, poslední, tak jsem si říkala, to je osud, ta čeká jen na mě:!::)) poprvé jsem ji z krabičky vytáhla v autě, když jsme jeli domů - 50km z Hradce (Trutnov) a to byla úplně úžasná, nesnažila se vůbec zdrhnout, vklidu se mi schoulila do dlaně nebo se mi zamotala mezi prsty a vydržela tak až domů. Přes den je většinou - fakt skoro pořád zalezlá v nějakém ze tří úkrytů, co tam má, vylejzá když ji zhasnu lampičku - tak kolem 19h a prostě si ji v terku odxhytnu, samozřejmě pomalu, žádné rychlé pohyby a rukou ji chytím vždy jakoby zezadu za hlavou za střed těla, prostě nikdy nejdu rukou proti ní - proti obličeji, aby se zbytečně nestresovala. Samozřejmě zezačátku když ucítí, že ji držím za tělo, tak jakoby ztuhne, asi minutu "bojuje" - kroutí se, ale jakmile si ji položím na hřbet ruky nebo do dlaně, tak je opět krotká jako beránek a měká - ne ztuhlá. Lozí se pomě, po celém těle, ale nejradší koolm krku, mezi prsty, ve vlasech a pod tričkem:-) Zkoušela jsem si ji i položit třeba na stůl nebo na postel, ale to jak vycítí, že má volnost, tak nasadí tempo a byla by včudu:-D takže po pokoji ji budu pouštět až bude velká a ne tak mrštná a rychlá jako teď;-) A jak na to půjdeš ty?

Ach jo byl jsem odhalen, troška Chemoprenu tomu pomohla, skoro jako v reklamě. :-D No ale vážně tam takthle vylezla sama, uploadnu ještě jednu, kde má dokonce ocas mimo tu lištu, takže už vůbec nechápu, jak se jí to povedlo. Bohužel jsem zaostřil ale na dveře a ne na hádka, tak to je lehce mázlé. Lišta tam je, ale cca 2mm.
[http://img137.imageshack.us/img137/3533/snmek060tw6 .jpg]

Ahoj Dannečku:-* tak už jsem zase tady, dřív jsem odpovědět nemohla, neb nemám doma net, tak můžu psát jen v práci a jelikož sloužím na směny, tak zasejc nejsem v práci každej den, atd, je to trochu složitý;-) Takže teplotu na nejteplejším místě v terku mám na kameni pod tepelnou bodovkou a to 30 - 32st, podle toho jestli máme v místnosti 20 - 22st:)) no a v té chladnější části je to 23 - 25st. A jak to máš ty?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru