Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
bylo to od vážnosti ke srandě....
Dasta 03.04.2008 14:00
Dasta
Pánové víše sou přeci nejchytřejší a nejukázněnější lidé na světe (taky śtudení jako psí čumák). A s… nový
Hans 03.04.2008 18:44
Hans
Za to,že řekl svůj názor,který má hlavu a patu,ti přeci nikdo neutrhne hlavu.Je dobře máš svůj názor… nový
Melda 03.04.2008 18:47
Melda
Třeba jednou pochopíš, že smysl pro humor nespočívá ve žlutý záplavě v textu a urážení druhých. Admi… nový
knoxville 03.04.2008 19:22
knoxville
se na mně Dasto asi budeš zlobit, ale tvé příspěvky mně docela zarážejí: krajta královská-venkovní t… poslední
filosofemgt 03.04.2008 19:41
filosofemgt

Pánové víše sou přeci nejchytřejší a nejukázněnější lidé na světe (taky śtudení jako psí čumák). A snaží se podporvat admina aby nebyli proti němu jako jeden jediný člověk nahoře. Mě fascinuje jedno, omylem sem se překlepl a tuším napsal snůžka místo snůška. A to tu bylo rádoby haha vtipných keců a ty pane admine si se nějak neozval... A jesstli ti tu tak vadí emotika tak je zatrhni a basta ne? A nevím proč to tu občas trochu nezlehčit. Nekoukal bych sem jen jsem chtěl připsat že mám k dnešnímu dni 24 vajec od snowek s plísní je to vyřešeno. Musel sem vyřadit dvě vajíčka, obě byla oplozená. Kdyby sem šli jednoduše vkládat fotky už tu sou. Dasto zachránil si mě si můj spasitel :-*:-*:-*::):puff::-D:-D.
Tak a teď do mě že jsem šel proti adminovi.;-):puff:

Třeba jednou pochopíš, že smysl pro humor nespočívá ve žlutý záplavě v textu a urážení druhých. Admini jsou pánové vedle z PC poradny. Pokud vím, Werča jen upozornila na chybu, ona ta snůžka vážně praští do očí (asi tak, jako pánové víše). Rádoby vtipný haha-kecy vanou spíš odjinuď, ale asi to bude jen můj studenočumákojdní názor :puff: Samozřejmně občasné zlehčení nezaškodí, ale jako ostatní mám dojem, že toho tu je poslední dobou ažaž. Jinak souhlas s Carlosem, příště se bude mazat.

se na mně Dasto asi budeš zlobit, ale tvé příspěvky mně docela zarážejí: krajta královská-venkovní terárium...no já už delší dobu pozoruji že se z toho stává chat, a někdy úpně mimo mísu! Je super občas vtipná poznámka i reakce , ale půl vlákna o ničem jak se dva baví, navíc ten druhý ani neví o co go a když tě Dasto žádá o upřesnění, tak to hraješ do autu.Co když si založíš vlákno: pokec s Dastou a je to!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru