Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Boa

Tak aj v base ti zabezpecia vsetko potrebne k zivotu a ver mi aj sa tam budes mnozit, ale myslim, ze tam moc nechces ist ze? A ked uz by si mal byt zavrety, nebolo by lepsie v nejakom kastieliku a s parkom a zahradou? Taktiez vacsina a aj ja sme sa narodili za komunizmu a aj sme v nom cast zivota prezili, no a ako si teraz uzivame tu "slobodu" a myslim, ze by sme nemenili spat, takze ani argument o narodeni v zajati u mna neobstoji, hlavne nie pri plazoch, to sa da poved u psa, ale nie tu.

Ja uz chovam hady a nielen tie dost dlhu dobu na to, aby ma trapilo ze to ma tak vacsina, cize to u mna tiez nic neznamena, pretoze ja som ja a nie niekto druhy, ked to niekomu nevadi, ze ma doma nieco nevkusne, tak to je jeho problem, ine je to s tymi zivocichmi co su u neho, tych mi je trocha luto. Pokial viem tak aj Krokodyl sa snazi imitovat, pisali sme napriklad o travnych drnoch atd. Ked aj ku mne pride navsteva, tak aj ti co plazi neznasaju, su u mna nadseni a to nemusi byt niektorych hadov ani vidiet, pretoze su zalezeni, im staci uz len to ako to je zariadene na pohlad.

A preco by doma ludia nemohli mat zariadene tak ako v zoo? Ved podla mna by to mala byt samozrejmost, ked uz to chcu mat. A ked na to nemaju prostriedky, ci uz financne alebo priestorove atd. tak nech to nemaju, ved preco by malo na to doplacat to zviera?

Inak ja tiez mam vacsinu tera z OSB dosiek ale mam aj sklenene, no aj tie OSB sa daju natriet, nastriekat atd. a hned to inak vyzera aj z vonka, nie ako v sklade. Taktiez vnutorna polica sa da zariadit tak, ze nikoho ani nenapadne, ze to je tam z dreva zaklad. A o chove na papiery a novynach si myslim uz uplne svoje... okrem karanteny, ktoru aj ja robim na obruskoch, je to podla mna uplne humus, a kto to tak robi, tak to robi bud zo svojej lenivosti alebo len preto lebo ma tie plazy ako financny zdroj. Ja som na to odkazany neni a tak nevidim dovod to tak mat, aj keby to tak mali vsetci na svete.

http://www.teraristika.sk/gallery/displayimage.php? album=lastup&cat=10207&pos=3 ]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny