Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zverimexy

hhhh, pan Jahoda akorát ty klapavky vozí z přírody...není to chovatel, ale importér. tudíž o té jistotě bych si dovolil zapochybovat. O ceně nemá smysl diskutovat. Jen mi přijde zvláštní, že se nevztekáte v obchodech s oblečením. trička nakoupená v Bangkoku za 2 dolary se ve skate shopech prodávají za tisíc a více a vy si je s blaženým úsměvem kupujete a neřeknete ani ťuk.
Nechápu tudíž, proč vás tak pobuřuje to, že někdo koupí zvíře a prodává ho za dráž. Tomu se říká obchod, víme? Ano, jistě namítnete, že to jsou zvířata, ale dokud legislativa umožňuje obchod se zvířaty (koneckonců prodávat odchovy taky není zakázáno), budete se muset s jejich prodejem i v obchodech smířit. A kvalita? Ta se liší místo od místa, stejně jako na burzách a mezi "chovateli". a je potřeba brát to trošku s odstupem - je třeba si uvědomit, že jen těžko lze x zvířatům na prodejně zařídit totožné podmínky jako jednomu vašemu miláčkovi doma. Tudíž je důležité zjistit, zda mají vhodné podmínky k životu co se týká teploty, vlhkosti, velikosti ubikace, nabízené potravy. Pokud ne, je kritika na místě. Pokud ale ano, zkuste taky respektovat jiný názor než je ten váš - to, že to někdo dělá jinak, neznamená, že to dělá špatně.
Jako například minulý měsíc si na mě stěžovala jedna spanilá dívčina, že týrám fretku, jelikož je v teráriu (prostorném) na podestýlce a vodu má v misce místo v napaječce. To, že je terárium dobře větrané, fretka v dobré kondici a vodu dostává 3-4x denně, ji nezajímalo - prostě mlela jen tu svou, pouze její názor byl správný.
Nicméně kontrolní orgány z ČIŽP a KVÚ se na to dívají jinak...

Takže až se příště zase rozhodnete někoho pranýřovat, vzpomeňte si na tohle a přemýšlejte, zda je to vždy až taková hrůza jakou z toho děláte. Pakliže budete chtít skouknout a následně zkritizovat moji prodejnu, včetně umučení mojí osoby, jsem vám k dispozici v rámci Olomouc city v prvním patře.
Děkuji za pozornost:puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny