Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zverimexy

Samozřejmě drahý může být i šunt, ale tady pořád čtu, ježíši, oni tam prodávaj obyč guttatu za 600 a gekončíka za 500 atd., ale cena je fakt jen a jen věc prodejce a pokud za tu cenu dostanu to zvíře zdravé a v pořádku, tak nevidím problém. Je jen a jen věc každého, kde a za kolik si zvíře nebo cokoliv koupí, ale CENA zboží by neměla mít vliv na posouzení kvality zverimexu, nikdo neví kolik nákladů má provozovatel třeba za nájem, energie atd. Důležitý je stav a vzhled, kvalita rady atd a ne cena. To neznamená, že bych raději nekoupil to samé ve stejné kvalitě levněji, ale jak říkám cena je věc prodejce a nakupující ji buď respektuje nebo hledá jinde.

přesně, k tomu není co dodat.

Mike: bohužel vás zklamu, ale to "nejlepší" co můžeme nabídnout jsou právě kompakty od Exoterry. Ty jsem měl možnost přeměřit, po této zkušenosti prodávám prakticky jenom desítku. Pokud se dá tak, aby mělo zvíře přístup velmi blízko k ní, splní u spousty druhů svůj účel.
Kvalitní zdroje jsem zkoušel navrhovat firmě, nicméně chápu argument, že by jsme na to nebyli schopni udělat cenu. Jako většinu zverimexů, i naše prodejny navštěvují převážně záčátečníci a to často lidé, kteří prostě odmítají dát 1.500,- za lampu (+ třeba stejnou částku za předřadník atd.). Nicméně se to snažím každému vysvětlit a na existenci kvalitnějších zdrojů upozorňuju. Pokud člověk projeví zájem, nemám problém ho odkázat třeba na Bright Sun od pythonů. Zatím této možnosti využil pouze jeden pán, který si jako svoje první zvíře pořídil agamy molucké - musím říct, že se dost stará a nelituje jediné investované koruny. Bohužel to je světlá výjímka. Většina lidí si jako největší investici představuje pořizovací cenu zvířete.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny