Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zverimexy

Já jsem ze severu prahy a poblíž mám tři zverimexy. jeden je super. Prostory sice malé (tři místnosti) ale dvě z nich jsou jen pro zvířata, s tím, že od toho různého krmení a doplňků prostě mají jenom něco málo vystavené, zbytek ve skladu, aby bylo víc místa pro zvířata. akvárka, klece i terárka vždy čistá a krásná. Uznávám, že terárka jsou tak akorát, žádný luxus, ale zvířatům to stačí a jsou zdravá a obsluha o akva tera ví hodně, protože paní většinou samy chovají.
Potom zverimex v Globusu čakovice, který je orientovaný spíš na klece a pelechy než přímo na zvířata. terarijí jsem tam potkala jednu guttku a jednoho sklípkana s popiskou "pavouk", jinak myši a králíci celkem vpohodě.
Ovšem děs běs jsem zažila v Pet Centru v Tescu Letňany.Předražený rádoby nóbl zverimex, kde je obsluha neochotná, regály prázdné a prostory pro zvířata mizivé. V kotci 1x1 m asi šest morčat a pět králíků. Tmavka albín (2 každá asi za 10000) v terku na vejšku tak 60x60x30. do toho jsem nenacpala ani tu chuděru guttku, natož dvě dospělý tmavky.V podobnym terku nad nima je elaphe helena. pak tam maji víc takovejch "menších" terárek tzn asi 20x30x30 ve kterejch maji subadulty regiusky, nějakou žábu, sklípkana, a asi tři gekončíky noční(dospělé). Pak "veeeliká" terka(komel 60x40x20, do kterejch s klidem narvou myši a potkany, který se tam pařej a smrděj a jednoho nebožáka chamíka. pak mě eště dostali když jsem narazila na dospělýho hroznu v terku 20x40x50 (přibližně) a v tom samym o patro níž dvě hondurensisky.
A zoufám si, když vidím ceny. krabička cvrčků v Ládví mi vystačí asi na tejden pro dvě gekončice a stojí mě 28 Kč. v Tescu pořídíte za 42Kč stejně velkou krabičku,ale s polovičnim obsahem.
no co dodat...Je hodně vidět, kdo má ke zvířatům vztah a kdo to chce dělat pro peníze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny