Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vitamíny

V "kejtý" granulích je D3 ve formě cholekalciferolu, tudíž by měl být dál využitelný...ve složení píšou 900 m.j./kg.
Krabička má tušim něco kolem 200g, takže by musel legoš spořádat týdně téměř celou pixli, aby mu to stačilo - bavíme se jen o vitamínu D3. Pokud vím, tak nikde není uvedený, kolik vápníku to obsahuje.
Rozhodně jsou to dle mýho zatím nejlepší granule pro legoše, je to dobrej zdroj vlákniny a bílkovin, ale to je i čerstvě natrhaná vojtěška... Tady určo na 100pro souhlasím s krokodýlem - granule jen a pouze jako "bonbónek" jedou za čas. Navíc se na nich leguáni stanou dost rychle závislými a je pak hrozně těžký je to odnaučit. I když je to ve skutečnosti strašně lehký - ty granule jsou doprodej, už se nevyrábí ;-)
Se zbytkem souhlas - v létě, pokud se krmí natrhaným nedáváme vůbec nic, krom vápníku zhruba jednou za 3 týdny. Předpokladem je ale dobrej zdroj UVB nebo sluníčko, jak píše krokodýl. Na zimu se dá použít kliďo ten nutrimix nebo roboran nebo i ten Nekton iguana. My používáme nekton, páč je to jediný co ti naši hajzlíci vezmou sami(těší se na to). V zimě ještě dávám navrch pro sichr kalcium.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny