Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem * VIVARISTIKA LEVICE UŽ 21.6.2008

Súčasťou VIVARISTIKY LEVICE, ktorá sa pripravuje na dátum 21.6.2008 bude o.i. aj Výstava kolekcie koráloviek rodu Lampropeltis. Portál Lampropeltis.sk so svojimi členmi pre Vás pripravil výstavu vyše 20 koráloviek (L. t. sinaloe, L. t. campbelli, L. a. alterna, L. t. annulata, L. ruthveni, L. m. greeri, L. g.californiae -albino, L. g. splendida, L. p. woodiny, L. t. hondurensis, L. a. blairy...).
V rámci výstavy VIVARISTIKA LEVICE budete mať možnosť zhliadnuť
nespočetné fotky ich chovancov a pozrieť si názornú ukážku kŕmenia hadov živými hlodavcami. Radami do chovu týchto úžasných hadíkov sa isto nebude šetriť;-).

Okrem výtvarnej a fotografickej súťaže vyhlásenej redakciou časopisu VIVARISTA.sk /o nich informujeme na inom mieste tohto vlákna/ či Pretekov exotických švábov i hlodavcov, pri ktorých ide o kus šťastia v súťaži po vzoru: štart - cieľ a vyraďovacích kolách sa práde k trom NAJlepším, ktorí budú patrične odmenení, sme pre Vás návštevníkov pripravili aj ojedinelú možnosť si dať priamo na mieste zhotoviť fotografiu napr. seba s hadíkom, alebo priamo hadíka a tú si dať na pohár, tričko alebo podložku na mouse. Mnohé prírodné predložky si budete môcť nechať vyšiť aj na čiapku alebo vankúš a mať tak trvalú spomienku na VIVARISTIKU:-).

Je toho veľa, čo pripravujeme pre Vás, našich návštevníkov, ale o tých ďalších akciách niekedy nabudúce:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny