Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výzva pre ilustrátorov a hlavne fotografov !

Redakcia prvého slovensko - českého online časopisu VIVARISTA.sk u príležitosti medzinárodnej kampane "Žaby bijú na poplach" a VIVARISTIKY LEVICE - to nie je len burza...vyhlasuje:

1) Výtvarnú súťaž pre širokú verejnosť s názvom „Namaľuj si svoju žabu či mloka“ – súťaž o najvýstižnejší obrázok, kresbu, ilustráciu obojživelníka (žabka, mlok...), obojživelníkov v núdzi a pod. – fantázii sa ako inak medze nekladú.
Na každom prihlásenom výkrese musí byť meno, priezvisko a kontakt na autora ilustrácie.
Svoje výtvarné diela zasielajte (alebo kľudne aj prineste) do redakcie časopisu VIVARISTA.sk (Štefan Čambal, Mochovská 16, Levice, 934 05, Slovensko, stefan@vivarista.sk) resp. na VIVARISTIKU LEVICE, ktorá sa koná 21.6.2008 (viac na vivaristika). Kresby nám môžete poslať aj po svojom zaregistrovaní sa do Fóra časopisu VIVARISTA.sk. Odkaz nájdete v ľavom stĺpčeku na hlavnej stránke časopisu. Najpodarenejšie obrázky budú vystavené na VIVARISTIKE LEVICE 21.6.2008, budú publikované ako Foto dňa v našom časopise VIVARISTA.sk, vyhlásenie výsledkov a ocenenie výhercov sa uskutoční v rámci podujatia VIVARISTIKA LEVICE - to nie je len burza 21.6.2008.

2) Fotografickú súťaž „Vyfoť si svoju žabku, mloka...“ – súťaž o najkrajšiu fotografiu našich či exotických obojživelníkov.

Svoje snímky posieľajte (alebo prineste) do redakcie časopisu VIVARISTA.sk (Štefan Čambal, Mochovská 16, Levice, 934 05, Slovensko) resp. na VIVARISTIKU LEVICE, ktorá sa koná 21.6.2008 (viac na vivaristika). Fotografie nám môžete poslať aj po svojom zaregistrovaní sa do Fóra časopisu VIVARISTA.sk. Odkaz nájdete v ľavom stĺpčeku na hlavnej stránke časopisu. Najpodarenejšie obrázky budú vystavené na VIVARISTIKE LEVICE 21.6.2008, budú publikované ako Foto dňa v našom časopise VIVARISTA.sk, vyhlásenie výsledkov a ocenenie výhercov sa uskutoční v rámci podujatia VIVARISTIKA LEVICE - to nie je len burza 21.6.2008.

Každá fotografia musí mať na zadnej strane meno, priezvisko a adresu (telefón) autora a miesto i dátum zhotovenia snímky. Pri posielani elektronicky (stefan@vivarista.sk) tieto údaje prosíme uviesť v prílohe.

Uzávierky oboch vyhlásených súťaží sú 1.6.2008!

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru