Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nějak mi uniká, co se to tu řeší? Myslela jsem, že tato poradna je zřízená k tomu, aby si lidé (i dě…
Anett 06.05.2008 13:18
Anett
Teď si mi to holka nandala, za o něco staršího kluka se nepovažuju. Už jsem asi trošku více starší k…
Hans 06.05.2008 15:52
Hans
Chce se mi z tebe brečet Hansi...:.(:.(:.( To Pepito-nic si z toho nedělej, ptej se dál-pokud si ně… poslední
snowmouska 06.05.2008 16:12
snowmouska

Nějak mi uniká, co se to tu řeší? Myslela jsem, že tato poradna je zřízená k tomu, aby si lidé (i děti, pokud chovají ter. zvířata) mohli zeptat, pokud si s něčím nevědi rady. Nikde se nepíš, na jaké úrovni má být dotaz napsát apod. A navíc nikdo nikoho nenutí, aby na dané dotazy jakkoli reagoval a odpovídal!!!
Navíc si také myslím, že v porovnání špatně vyjádřeného dotazu 12 - letého kluka a odpovědí mnohem staršího kluka s naprosto až neuvěřitelnýma chybama (které se nedají omluvit pospícháním apod.)vychází mnohem hůř ten, kdo píše tak do očí bijící hrubky!

Teď si mi to holka nandala, za o něco staršího kluka se nepovažuju. Už jsem asi trošku více starší kluk naproti němu. :-D A ani bych neřekl že pár hrubek vychází hůř než debilní dotazy které nemá směřovat na nás chovatele ale na rodiče. K tomu čím zalepit díru není potřeba teraristická praxe.:-*

Vlákno zamykám, tazatel si snad odpověď mezi příspěvky najde. Poslední varování pro Hanse - příště ti bloknu IP(viz. ifaunovatění teraporadny) (carlos)

Chce se mi z tebe brečet Hansi...:.(:.(:.(

To Pepito-nic si z toho nedělej, ptej se dál-pokud si někdo nevšiml, tohle není drbárna pro zkušené, ale poradna.net.... A slovo poradna je od slova radit, a radíme kdy? když někdo něco neví... když už jsme u toho podorbného vysvětlování pojmů...]:(

Zpět do poradny Nahoru