Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno odpovídá velikost věku?

Ani netušíte Drobku, jak mě vaše odpověď vylepšila náladu. Někdy totiž fakt propadám depresi. Nepomáhají fotky, nepomáhají přesné návody. Prostě je to pořád dokola. Stále je tendence cpát želvy zeleninou, ovocem, granulema atd. bez ohledu na následky. Čím je taková potrava dražší a má exotičtější název, čím většími písmeny je na obalu napsáno SPECIELNÍ tím lépe.
Pokud tazatelka chce vědět co bude želva přijímat opravdu s nadšením, tak to je houska, nebo raději piškot v mléku, banány, sladké ovoce, kompoty, rozmočené psí granule, kus upečeného kuřete a podobné nesmysly. Želva si sice opravdu pošmákne, ale už nyní si můžete vyhlédnout místo kde její mrtvolku zakopete, v lepším případě si hledat veta u kterého budete konzultovat a napravovat dietetické chyby.
Copak je tak těžké pochopit, že želva je tvor pocházející z přírody a ne ze supermarketu, živící se potravou která je volně v přírodě dostupná. To rozhodně nejsou ani piškoty ani housky ani mléko ani jogurt ani granule ani kapací nebo polykací vitamíny, dokonce to nejsou ani zeleniny a ovoce typu kedluben, mrkve, banánů, jablek, mandarinek, atd.
Jsou to divoce rostoucí byliny, trávy atd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny