Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Užovky & vodojem

Chápu že se ti pravděpodobně zdá, že mé příspěvky na toto téma jsou dost puerilistické, nicméně dojem, že ČIŽP a AOPK, nebo organizace či jedinci jimi pověření, nesedí a nesledují veřejné diskuse, osobní poštu, inzerci a soukromé weby je mylný. Sledují je velice pečlivě, ač se to zdá nepravděpodobné. V době, kdy jsem byl prověřován, mě byly předloženy pasáže z různých veřejných diskusí, osobní pošty a mého webu k vysvětlení. Upozorňuji, že "ukázky" byly z období cca 18ti - 20ti měsíců. Protože si nemyslím, že jsem středobodem vesmíru, usuzuji, že tato praxe je běžná. Nedivím se proto, že není čas na vlastní ochranu, protože jen mé maličkosti byly předloženy k vysvětlení materiály ve dvou plných šanonech.

Nemyslím, že s tím cokoliv udělá jeden jediný člověk, navíc, má-li obavy o svou či přítelovu existenci. Je to věc nás všech a tlak veřejnosti dokáže překonat ledasco, často i vlastnická práva k pozemkům atd. neustálým otravováním vzbudí zájem i dotyčného provozovatele.

Přesto, že bohužel tuším výsledek, zkusit by se to mohlo. Rozhodně je jakákoliv akce lepší, než nic.

Třeba se opravdu stane, že naše ochranářské organizace se sníží k tomu, aby v praxi ochránily obyč. užovku a neřešily jen "nesmrtelnost chrousta" v Bruselu, i když to je, to uznávám, podstatně pohodlnější.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny