Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem petice

Presne tak. My do psa nevidime stejne tak jako i do cloveka. Kdyz se muze stat, ze se clovek z minuty na minutu zmeni ve vrazdici monstrum, u psa to musi byt totez. Mozek a cela osobnost jsou tak slozite, ze ani jejich studiem stejne nejsme schopni vse predpovedet/vysvetlit. Vzdyt uz se kolikrat stalo, ze lidi meli hodneho pejsacka a pak jim najednou pokousal dite/navstevu/nebo primo je.
Nenavidim, kdyz se hodinu drbu na nose, pak se kouknu a spoluzacka vedle me je poseta civavimi chlupy, pak to zjisti, odhodi je a samozrejme, ze sednou na moje obleceni. Muzu za to, ze jsem nemocna? Lidem to je absolutne ukradeny a sami delaj psi oci, kdyz jim neco je.
Dalsi vec je, ze lidi nechaj svyho nevychovanyho psa behat po ulici, on se na me riti, znici mi kalhoty a oni mi jeste budou rikat nepeknym tonem, ze neni nebezpecnej? Kdo mi ty kalhoty nahradi? Nemluvim ani o tom, ze se bojim, kdyz pes ceni zuby. Pes vzdycky vidi, ze ma nademnou prevahu. Nebo tataz situace, ale pes je obr a skoci mi na ramena. Panicka zacne "ale no tak, nech pani" mirnym hlasem, pes neposloucha a funi mi do obliceje. A kolikrat uz mi nejakej mrnavej pes sel po noze? Mam zminit i pokousanou ruku?
Nebo dal..ziji tu blizko lide nizke inteligence, neustale si do bytovky kupuji psy - vlcaky. Se psem malo kdy chodi ven, pes je extremne nevychovany, sice chodi na voditku, ale vecne taha svou pani za sebou, ta ho serve, zbije voditkem. Jednou uz jim psa zabavili, ale ona rikala, ze je to fuk, ze byl stejne divnej, protoze nechtel chodit ven. Jasne, pes mluvi lidskou reci a bude ji povidat, ze chce ven tak, aby to pochopila, kdyz neni rozumem obdarena..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny