Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem petice

Tak dners ještě jeden příspěvek si dovolím, neboť jsem si všimla, že je zde i hodně příznivců psích chlupatců....snad se na mně moderátoři nebudou zlobit, ale tohle přeci nemůže našim zákonodárcům projít.... index.php

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No jo no, každý jsme prostě trochu jiný, někdo holt potřebuje aby se do jeho života montoval úředník… poslední
KHor 01.08.2008 00:16
KHor

No jo no, každý jsme prostě trochu jiný, někdo holt potřebuje aby se do jeho života montoval úředník, někdo to prostě bytostně nesnáší, já se raději nechám pokousat psem, než abych vysvětloval úředníkovi, že nevenčím psa bez vodítka, že mě jen to vodítko zrovna upadlo. To ale rozhodně neznamená, že když má např. GG nebo Zydy jiný názor než já, že bych byl na ně naštvaný. Mají jen jiný názor, já podepsal, oni třeba nepodepíší, to je vše.
Přesto si neodpustím komentovat argumentaci zákonem o omezení rychlosti. Pokud je mě známo, statistiky říkají, že zákon se jaksi míjí účinkem, pohřebáci mají čím dál tím větší žně. Není to tím, že každý místo na silnici "čumí" na tachometr, nebo pátrá po fikaně ukrytých policajtech, nebo prohlíží sloupy zda ho nesleduje kamera? Nudící se řidič také rozhodně neoplývá extra pozorností. Není to tak řidiči?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru