Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krmeni hroznýše královského

Taktiez suhlasim s drobkom. Nikdy som ziadne kryty na ziarovky nepouzival. Su s tym iba problémy, pouzivam bodove ziarovky, ktore nesvietia do priestoru, ale pekne dolu a robia dobry tepelny radius. Samozrejme v casoch, ked sa tieto ziarovky este nedali kupit, tak som pouzival klasicke, ale taktiez bez krytu. Hady niesu blbi, aby sa palili o odkrytu ziarovku. Nikdy sa mi to nestalo ani u jedineho druhu a ani u jedineho kusu. Skor sa to moze stat, ked je okolo ziarovky nejaka prekazka, ktora sa tvari ako ochrana. Had si do nej vlezie alebo sa omota, ked ziarovka nesvieti a potom ma problem sa rychlo dostat prec. Vzdy, ked sa had priblizi ku ziarovke, ktore mam este aj dost nizko, tak sa aj rychlo vzdiali. A aj keby sa nahodou dotkol, tak sa rychlo odtiahne a ziarovka nieje nikdy taka horuca, aby ho spálila.

Chcel by som pocut relevantne info o tom, ako sa niekomu had spalil od odkrytej ziarovky. Samozrejme info od hodnotnych chovatelov ako piarista a spol neberiem. Tie maju hodnotu a hodnovernost skutocne nizku.

Mne cely ten kvetinacovy osial pripada ako hoax okolo lignocelu. Taktiez nechapem to preferovanie kvetinacov, keby som mal uz robit kryt, tak ho asi urobim z niecoho ineho, ako prevrateny kvetinac. Mi to pripada taky smetiskovy dizajn. Ale to je zasa len moj subjektivny nazor. Iny tu estetiku mozu nimat inak, ako sa aj casto presvedcujem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny