Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem želvy vodní na druhou

Tak mám dvě vodní želvy vyděděnkyně doma. Žily v malém akváriu, na to jak jsou veliké, smrdí pekelně rybinou a jsou hrozně vystrašené. Nedostávaly kromě granulí nic jiného, jedna má hodně nepravidelný karpax. jsou už poměrně veliké, žel bohu mají děti foťák na chalupě tak nemohu poskytnout foto.
Já je dala do plastové bedny 80x70, mají tam asi 25cm vody a kámen, svítím na ně žárovkou. dala jsem jim tedy ty granule, netuším kolik, tak jsem to odhadla tak nějak "přiměřeně", jinak jsou prý zhruba 6 let staré a rozhodně jsou k mání. nedávám je do inzerce, protože je nechci udat za každou cenu a nic za ně nechci. Dotaz: můžu jim zkusit dát něco i jiného, než granule, když jsou na nich 6 let? Můžu je dát na balkon ( myslím spíš v noci, jestli to pro ně nebude šok, když byly doma zavřené v pidi akváriu. No jen doufám, že tady nebudou moc dlouho :o))

Předmět Autor Datum
Krm jen tolik aby to rychle sežrali a nic jim nezbejvalo, můžeš zkusit zbytky syrového masa a vlastn…
Nery 13.08.2008 09:16
Nery
jé tak to moc díky, tak já jim dneska koupím nějaké to masíčko, musím ještě zjistit jak je krmil, má…
hathor 13.08.2008 09:22
hathor
želvy už mají nový domov, večer je vezu kompetentnější osobě :o)) všem díky za rady! poslední
hathor 13.08.2008 11:30
hathor

jé tak to moc díky, tak já jim dneska koupím nějaké to masíčko, musím ještě zjistit jak je krmil, mám pocit, jakoby čekali na pinzetu, ale neuměla jsem jim to dát, tak nakonec si to chytali ve vodě .o( a na balkon je dám děsně ráda!!!!:puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru