Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mě se protáhla malá helena 5mm otvore/jediná na kterou nezbylo hole /jinak ostatní co žrali tak se t… nový
kraken1 28.08.2008 21:25
kraken1
Zrovna před týdnem mi utekla užovka červená asi 30 cm. Měla jsem ji s ostatními malými hadíky v plas… nový
boaedon 29.08.2008 13:58
boaedon
Neutek mi tedy zrovna had, ale gekončík noční. Po sáhodlouhém hledání sem ho našel zalezlího ze spod… nový
tunak 30.08.2008 11:28
tunak
Taky mohl skončit v okenním rámu, jako skončil jeden v našem apartmánu na dovolený, za pár dní začal… nový
werča 30.08.2008 11:48
werča
Nočňáka bez přísavných lamel by mě v okením rámu opravdu hledat nenapadlo :) poslední
knoxville 30.08.2008 22:33
knoxville

mě se protáhla malá helena 5mm otvore/jediná na kterou nezbylo hole /jinak ostatní co žrali tak se tam nevlezly a při pokusu o odchyt se klidne rozjela po zemi a sjela mezi schody apropadla samozřejmě o patro níž a než jsem zaní doběhl tak pokračovala klidně dál třímetrovýpád ji zjevně nevadil tedkaje na samotce s dírkama 2mm žere a vypadá že jílet nijak neublížil takže stou obsoletou nevimnevim kdeji hledat

Zrovna před týdnem mi utekla užovka červená asi 30 cm. Měla jsem ji s ostatními malými hadíky v plastové krabičce , že je budu krmit. Při manipulaci mi v kuchyni nějak proklouznul jeden hadík mezi prsty a nepozorovaně utekl, sama nevím, jak to mohl dokázat. Musel to být mžik, že jsem to nezaregistrovala. Po krmení jsem se nemohla dopočítat, tak mi bylo jasný, že jeden zdrhnul. Ale kam, takový hadík může v kuchyni zalézt.......spousty schovávaček. Některá místa jsem prohlédla, ale bezvýsledně. Tak jsem si říkala takovou větu, co říkává kamarádka "když se had nenajde sám, tak se nenajde". Za tři dny sedím na WC (je hned v chodbě za kuchyní) a co tam na mně z hadry na zem nekouká ? To měl štěstí, že jsem s tím hadrem zrovna nechtěla vytřít zem, jinak by byl na cucky. Měl strašnou žízeň, ale jink to přežil OK, cestovatel. Už jsem probrala i variantu, že jsem ho vyhodila v odpadkovém koši do popelnice, protože i tam se mohl schovat, hrozná představa.
Takže hledání nevzdávejte, takový malý hadík se dokáže opravdu schovat kdekoli.

Neutek mi tedy zrovna had, ale gekončík noční. Po sáhodlouhém hledání sem ho našel zalezlího ze spodu v pračce. Jenže k tý pračce se dostal přes zavřený dveře. Pak sem se trochu koukal kudy se tam mohl dotat a zjistil sem, že dirkou kde je vedený topení z koupelny do kuchyně. :)):)):))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru