Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vlhkost v terariu

caute jsem novym chovatelem leguana zeleneho .. potreboval bych help v oblasti jak docilit spravne vlhkosti v terariu teplota v terariu pres den je v celem terariu v nejtepljsim bode 35 a nejchkladnesjim 30 pres den kdyz svitim a vhlhkost mi klesa na 50% pres noc 20az 22stupni a vlhkost 100% pres den porad strikma rozprasovacem takze to kompenzuju jenze nivm jak to udelat kdyz tu nebudu dik.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ano taky souhlasím, nejteplejší místo cca 35,36 supňů a nekdě v rohu na konci terária aby měl třeba…
Diega 25.08.2008 16:18
Diega
zni to blbe uz jsem to tu castokratr cetl ale rozbila se mi nabijecka na fotak jinak vyfocene je mam… poslední
Palda 26.08.2008 08:55
Palda

Ano taky souhlasím, nejteplejší místo cca 35,36 supňů a nekdě v rohu na konci terária aby měl třeba tak kolem 26. Jinak by se ti mohl "přehřívat" což by vyvolalo problémy...Můžeš toho docílit tak že si koupíš tzv - bodovku ( žárovka ) a nějaké stinítko, přímo pod žárovkou je velmi teplo a pokud není příliš silná tak ti zbytečně nepřehřívá terárium jako celek, taky mně napadlo jak máš řešené odvětrání protože to taky má bezpochyb vliv na teplotu..
Pokud to máš jako ve skleníku že se ti terárium přehřívá a je zapařené, okamžitě bych s tím něco dělal protože se mu bude špatně dýchat a po čase může vážně onemocnět. Pokus se popsat co nejlépe podmínky a stavbu terária nebo přilož kvalitní foto. potom ti učitě dobře poradíme:puff:

zni to blbe uz jsem to tu castokratr cetl ale rozbila se mi nabijecka na fotak jinak vyfocene je mam jen to sem nemam jak dostat.. s tou teplotou jsem to trchu prepsik po zmereni ma v nejchladnesim bode 25 stupnu vychazi to dobre :)terarrko je si myslim dostacujici a dobre reseny na jedne strane svitim a na druhe ma obycejny pocitacovy ventilator nasttaveny na 1,5V aby nedelal pruvan ..jde mi o to ze kdyz vecer zhasnu samozrejme pres prednastaveny casovac tak mi teplota jde na 20-22 stupnu a vlhkost 100% tak co stim aby se vlhkost snizila

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru