Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem co pro dítko

Ahoj,mám malé dítko(2,5 roku) a je silně alergické na srst,ale preci jenom by chtela nejaké zvířátko,měli jsme doma už rybičky,želvičky vodní,ale nic z toho ji nezaujalo,chtěla by něco většího co by nám běhalo po bytě a neublížilo ji.Proto se chci poradit jaká ještěrka,leguánek nebo agamka by byla nejvhodnější pro domácí chov s malým dítětem aby i ona z toho něco měla a ještěrka netrpěla tím že ji dítko bude pořád okukovat.A hlavně co nejmíň agresivní.Předem děkuji za radu :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dvouapůl leté dítě asi z terarijních zvířat nezaujme nic. Ne tak jak si vy představujete. Myslím, že…
Sharkie 28.08.2008 15:19
Sharkie
Tak moooc děkuji všem za rady,možná opravdu pořídíme spíš toho potkánka,alespoň na zkoušku protože j… poslední
Katty 29.08.2008 23:05
Katty

Dvouapůl leté dítě asi z terarijních zvířat nezaujme nic. Ne tak jak si vy představujete. Myslím, že by bylo lepší pořídit něco kontaktního, z čeho to vaše dítko taky bude něco mít. Skvěle se hoděj bezsrstý potkani nebo myši (jak už se tu psalo), jsou bezsrstý kočky i psi. Ptáci jsou pro dítě taky fajn, taková ochočená andulka udělá spoustu radosti. Můj názor je, že pokud je na výběr, plaz není to správný zvířátko který by se pořizovalo malýmu dítěti. Něco jinýho je, když plazy chovaj rodiče a dítko k tomu přijde jak slepej k houslím. Pak je jen fajn když o ně díte jeví zájem, ale když se to nestane, nic se neděje.

Tak moooc děkuji všem za rady,možná opravdu pořídíme spíš toho potkánka,alespoň na zkoušku protože já sem naky alergik a právě i na ty ptáčky a sliny od psa i od kocky takže je uplně jedno jestli budou mit chloupky nebo ne :-( Ale dceři bych chtěla udělat radost a nějaky zvířátko jí pořídit,když si ho tak přeje.Tak se mějte hezky a nashledanou

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru