Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem leguan mladata

Nemyslím že by můj názor na věc byl odsouzení hodný
Ale vůbec ne, tak jsem to určitě ani nemyslel, já jsem jen moc zvědavej.
.Co je platné že leguánovi ve čtyřech letech začneš dávat to co má když před tím to neměl?
To by ses možná divila. Je to hodně platné, už jen to, že to zvíře je ti za to svým způsobem vděčné. Následky předešlé péče se neztratí, ale dají se eliminovat tak, že leguán žije naprosto plnohodnotný život bez komplikací. Což si myslím, že u tebe tomu tak bylo. A že mu předchozí péče ubere na dlouhověkosti si myslím až zas tak hlavní není, stejně jako argument o zanedbaných "kusech" - znamená to snad, že v momentě, kdy bys čekala dítě dáš to 15 leté adoptované pryč, protože má vady? Samozřejmě se lidi se zvířaty srovnáva nedají, ale když už jsi to použila :)). My máme všehny svoje leguány po majitelích, kteří se o ně nestarali dobře a ani by mě nenapadlo je dávat pryč kvůli tomu, že mají nějaké vady na kráse - koukni na legoše z volné přírody, ti mají k dokonalosti hodně daleko (samozřejmě ne všichni).
Ale jak říkám, vůbec se do tebe nechci navážet a už vůbec ne tě urazit, akorát tohle prostě nechápu - nicméně určitě respektuju.

Zkus pana Adama Tylečka atyl@atlas.cz, ten odchovával každoročně nádherné zdravé leguány a dával je za "pusu". Ale pár let už to je, takže nevim nevim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny