Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, v žádném případě firmu goniatit nedoporučuji!!!Rozhodně tam zvíře nekupujte. V sobotu jsme se…
angell211 31.10.2013 11:53
angell211
Pokud prodejce deklaroval, že se problémem bude zabývat v reklamačním řízení tak v tom nevidím probl…
Roborann 31.10.2013 20:53
Roborann
Pane Pavelo, pokud se máte potřebu k problému vyjadřovat, zkuste to pod svým nickem Goniatit a nezak… poslední
viper 31.10.2013 23:26
viper

Ahoj,
v žádném případě firmu goniatit nedoporučuji!!!Rozhodně tam zvíře nekupujte.

V sobotu jsme se domluvili, že pán pojede přes Brno, takže mi leguána přiveze. Předal mi ho v malinké krabičce s paletkami, kde byl bobek úplně skrčený...a jak to dopadlo? Po 3 DNECH! umřel!
Měl výborné světlené a tepelné podmínky, přímo od tohoto pána jsem si kupovala výbojku, ptala jsme se ho na konkrétní rozměry terária. Takže měl zaručenou perfektní teplotu, vlhkost... Všude měl jídlo, vodu...Ani jednou se nenapil, naprosto nic nesnědl, byl neustále na jednom místě.... Ještě den před úmrtím jsem mu volala a popisovala tento stav,řekl, že to je úplně normální!! A ve středu ráno, mrtvý...

Jsem téměř na 100% přesvědčená, že to nebylo zvíře z domácího chovu, ale bylo importované, narozdíl od slov dotyčného pána! Není možné, aby po 3 dnech umřel...

Samozřejmě jsem chtěla vrátit platbu, ale jak už to bývá, když obchodník zkasíruje peníze, tak co by je vracel. I když mám naprosté právo odstoupi do 14ti dní od ukončení smlouvy. Pán mi neustále říkal, že je možná pouze reklamace, ale to se tedy velice mýlí. Tak jak tak je však nutná pitva. Kdybych měla čas, tak ho klidně doženu až k soudu za jeho chování a přístup, ale mám spoustu jiné práce.

Rozhodně NIKDY už od něho nic nekoupím a absolutně všechyn budu varovat, aby od něj nic nekupovali!!!!!

Pokud prodejce deklaroval, že se problémem bude zabývat v reklamačním řízení tak v tom nevidím problém. Problém vidím v tom, že to vy odmítáte. Asi se nechcete dobrat toho, proč zvíře uhynulo. Možná to víte! Opravdu věříte tomu, že by vám nějaký chovatel jen tak vyplatil peníze, když neví jak bylo se zvířetem dále nakládáno a zřejmě ani neví jestli skutečně uhynulo? Raději nechoďte na terarijní burzy, skoro všechna zvířata jsou tam zavřená v krabičkách. Mohla by jste z toho mít noční můry.

Zpět do poradny Nahoru