Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle věku se to těžko říká, spíš je lepší vědět, jak by měla být velká na tu osrstěnou myš. Ale toh…
Dann 06.10.2008 22:46
Dann
Ještě by jsem se chtěla zeptat.Svojí gutku krmím cca každě 4 dny 1 denním holetem,ale nedávno jsem č…
Kristýna 07.10.2008 21:07
Kristýna
Čau...je to ještě mládě,tak že strach z obezity mít nemusíš,já krmím cca jednou za týden holátkem a… poslední
Filip 08.10.2008 16:43
Filip

Podle věku se to těžko říká, spíš je lepší vědět, jak by měla být velká na tu osrstěnou myš. Ale tohle poznáš tak, že to prostě zkusíš. Moje 50cm dlouhá korálovka už baští menší kousky z řad dopělých myší. Nikdo by to do ní neřekl, že je schopna toto pozřít absolutně bez problémů. Kup menší myšku a zkus to.

Ještě by jsem se chtěla zeptat.Svojí gutku krmím cca každě 4 dny 1 denním holetem,ale nedávno jsem četla,že není dobré aby žrala tak často.Je ještě malá (35 cm, 3 měsíce).Chovatel mi všechno vysvětlil, ale ohledně krmení toho moc nevím (asi to považoval za samozřejmnost), hlavně mám strach, aby jsem jí nedávala žrát málo nebo naopak hodně...

Čau...je to ještě mládě,tak že strach z obezity mít nemusíš,já krmím cca jednou za týden holátkem a z toho klidně i jednou za 10 dní,chce to prostřídat párkrát ji dej jak uvádíš po 4 dnech a pak jí dej klidně za těch deset dní...Myslím že takovej prcek by si klído dal i 2 holátka a pak třeba tu delší pauzičku...;-)Mimochodem zapoměl jsem uvéct,že takhle krmím taky guttky,mám 3 a jsou dlouhé taky kolem těch 30-35 cm...:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru