Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaciatok - literatura + dovolena

Ahoj, rada bych si poridila suchozemskou zelvu - doporucite mi nejakou literaturu, nebo web, kde bych nasla vsechno - od zarizeni a usporadani teraria, teploty, vlhkosti.. zarivek.. no proste vsechno pro zacatecnika, abych se na ni dobre pripravila? :) Premyslim o zelve zelenave.
Taky bych se chtela zeptat, co delate s zelvou kdyz jedete treba na dovolenou? Vydrzi sama treba tyden, nebo je potreba ji k nekomu dat "na hlidani"?
Dekuji Lenka

Předmět Autor Datum
Nějakou dobu se taky připravuji na chov suchozemky a za zřejmě nejkvalitnější zdroj informací považu… nový
MadMike 07.10.2008 12:08
MadMike
Dekuji, na stranky Khora uz jsem narazila a pomalu se tim vsim prokousavam :) nový
lenka123 07.10.2008 12:09
lenka123
Když jedeme na dovolenou, tak želvám vypneme zdroj tepla (ony potom nejsou tolik aktivní a většinu č… poslední
... 07.10.2008 17:31
...

Nějakou dobu se taky připravuji na chov suchozemky a za zřejmě nejkvalitnější zdroj informací považuju tak jako i jiní stránky Khora - www.zelvy.wbs.cz.
Dost kvalitních článků od Luboše Tichého je i tady na poradně (sekce články). Na stránkách klubu chovatelů želv www.kchz.cz najdeš různé zajímavé články např. o etologii a odkazy na literaturu nebo odborné články. Jinak toho o želvách moc není, hledal jsem anglicky psanou literaturu či weby a taky toho moc nemají - to ale neznamená, že jsem hledal dobře :)

Když jedeme na dovolenou, tak želvám vypneme zdroj tepla (ony potom nejsou tolik aktivní a většinu času prospí) a krmit je chodí jednou za několik dní ten, s kým máme domluveno, že nám bude zalévat kytky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru