Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Varan stepní - podmínky chovu

Odmalička... to je jim úplně fuk, jestli odmalička nebo odvelička... šmarjá, tak se zamyslím - varan = lovec a masožravec, proč by si měl brát servítky a nerafnout po kusu žvance, co běhá kolem? Možná by pomohlo ho masivně překrmovat, že by byl přežraný k smrti a jentak se bezbranně válel... Tohle mám doma, 0,1 citýruje kocoury, procházející stolem s rostlinami zdobícími listem a na můj zdvořile projevený názor, že tej kočce je zcela šumák, jestli kroton přijde o nový dužnatý list, vypuštěný k její spokojenosti, protože pro něj je nanejvýš tak zábavné, že ho to šimrá na pupku a jinou hodnotu pro něj ta kytka nemá (krom toho, že semtam okusuje ty ve všech kněhách označené za jedovaté a ne a ne zesnout...) se dozvídám věci o své nectné povaze... :-) Vždycky pomáhá podívat se prve na svět očima toho dotyčného zvířete, popřemýšlet v jakém prostředí žije, čím se živí... doporučuji pravidelné sledování přírodopisných pořadů a televizních stanic... lidé, bděte a buďte trochu samostatní!
BTW, té práce co jsme si doma dali s přípravou na leguš... až týden po dostavbě terka šla do bydlení, předtím literatura, Internet, objevení TP... rok rozmýšlení... co na to psi, kočky, papoušci a ostatní členové rodiny... co ona na ně, kdyby se toulala po venku...
A tak teď prudím na TP enem když se hodně nudím - a chodím si sem číst diskuse, protože mě to zajímá, včetně diskusí ke zvěři kterou přímo nevlastním, kvůli smyslu pro humor místních druidů... well done, ye merry gentlemen! :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny