Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak je to s povolením na chov jedovatých hadů?

No a ja si zasa myslim, ze prave chovatelia, ale aj celkovo ludia, ktori sa hned sklonia pred hocijakym nezmyselnym zakonom, tak prave ti davaju vietor do plachiet vsetkym uradnikom a nezmyselnej byrokracie. Tento zakon je absolutne bezzuba byrokraticka blbost, pretoze neriesi vobec nic. O chovane zvierata sa v nom vobec nejedna a vybavit si ho moze kazdy kreten. Ide len o poplatky a bytove zajazdy uradnikov, ktori ako sam pises, tak vedia velke hov... No a teraz mi povedz, ze preco by som sa mal ja pred takymito sklanat? Lebo to tak povedali? Preco si ja mam volat niekoho na kavu a hrat pred nim chrumkaveho? Ze ide o zvierata? To je len cisty vysmech, pretoze ten co to s nimi mysli skutocne vazne, tak ten sa o ne postara aj bez dohladu nejakeho uradnika pozierajuceho pripravenu babovku. No a ten co ich bude mat v zlych podmienkach, tak ten si to aj tak vybavy, pretoze ide iba o jedno, o cash. To je cela mantra vsetkych tychto povoleni. No a ked zakazu chov jedovatych hadov, tak hadaj kto bude prvy na supiske?

Ved tie urady sami nevedia aky je zakon a aka je platna legislativa. Vsade je to inak, to co sme kde v holubniku? No a takyto uradnici chcu od nas aby sme mali mi vsetko na poriadku, a pritom oni samotni su mimo. Tak to co je toto za system? Preco by som ja mal s takymto systemom stracat cas a peniaze?

Detom sa nic nezamedzi, pretoze ak chcu a maju sprostych rodicov, tak im to vybavia oni, tak ako aj tu jednemu z "najvacsich odbornikov", cize opat je cely zakon na prd. Taktiez tu riesite susedov, co koho do toho co mam doma? Naco to chcete roztrubovat po susedoch? No a ak sa nieco stane, tak pokuta za nevybavene povolenie je to posledne co bude cloveka trapit. Taktiez ziadne povolenie nezabrani tomu, aby sa nieco stalo. Ved to je ako keby vodicsky preukaz vydaval clovek co nikdy v aute ani nesedel, a sami to tu priznavate. Tak naco to cele je? Pretoze taky je zakon a rozhodnutie uradnikov? Tak budu vsetci drzat hubu a krok? Ale potom sa necudujme, ze si vymyslaju stale nove blbosti, ked im to ludia zeru, tak budu stale len pritahovat zavit, kolko sa len da. Ved zrovna u vas by v CR by ste to mohli vediet s USA radarom za zadkom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny