Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak je to s povolením na chov jedovatých hadů?

No ale toto nieje zakon o doprave, kde su predpisy podstatne a odovodnene, toto je zakon o nicom. Ja hovorim o nezmyselnych vymysloch a svojvole uradnikov, nie o tom aby sa zakony nedodrziavali, pokial je zakon v poriadku a ma svoje opodstatnenie a hlavne aj vykonatelnost a dolezitost, tak nevidim v nom problem, ale toto nieje takyto pripad. Ako mozes brat vazne zakon v ktorom sa vlastne nikto nevyzna a sami autori v tom maju bordel? To je ako v poriadku? Hodime nad tym rukou a urobime sa slusni a usluzni? Ale to potom takym stylom budeme ja a aj ty chovat tak akurat casom plostice pod postelou.

Prikladom pre mladych by mal ist v prvom rade urad a zakonodarny organ logickym riesenim a predkladani zakonov a predpisov. Ja sa este raz pytam bolo by v poriadku, keby vodicak vydaval clovek co v aute ani nesedel? Pretoze toto sa deje v pripade tohoto zakona!

Ja tu nevolam po anarchii, ale po logike a normalnom stave. No a ten tu uz zacina poriadne chybat. A nezmeni sa to pokial si vsetci troska zasomru doma na zachode, pripadne tu na fore. Zakon nieje posvatna krava s ktorou by sa nedalo hybat a upravovat ju.

Inak ja povolenie mam uz dlho, ale po pravde keby som si ho mal vybavovat teraz, tak sa na to zvysoka vys... A do tohoto mojho vyctu spadaju aj Cites, cipovanie a podobne legislativne fajnovosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny