Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zajímavý teraristický pokus

No, jednalo by se o normální případ takhle velké užovky, tak bych souhlasil, že si s dospelou myškou poradí jako s malinou. Představ si ovšem její organismus, který více, jak rok (celý život) nezná nic jiného, než malé holátko a vodu. Je skutečně možné, že máš pravdu a had ani jeho organismus si z toho nebude nic dělat. Já tedy obavy mám.

Ať je had jaký chce, pořád má chytrý organismus. Celý život hospodařil s nedostatečnou potravou, to se na jeho organismu muselo podepsat. Najednou bude mít normální příděl potravy (v řeči jeho stávajícího organismus to bude velký nadbytek) a jak si s tím najednou poradí? Normálně? Bude tloustnout? Bude mít zažívací potíže? Bude odmítat takovou potravu?

Já přiznávám, že nemám tvé zkušenosti. Nicméně - pokazí něco, pokud svému hadovi začně nabízet postupně větší a větší potravu, než mu dát rovnou dospělou myš? Já myslím, že tím nic nepokazí a když nic jiného, tak bude mít aspon 100% jistotu, že bude had v pořádku. Aspoň já bych to tedy neriskoval a nespoléhal na hadí organismus, který je jiný, než lidský.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny