Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vhodné pozadí pro leguána zeleného (Iguana iguana)

Zdravim vas dobri lide!
Tak jsem se konecne regl:)
Mam na vas mensi dotaz...Potrebuju udelat do sveho teraria nejake pozadi...OSB desky se uz okoukaly a tak jsem se rozhod, ze po zkouskach se na to vrhnu 8-)
Jelikoz obyvatel je ctyrkilovy leguan, ktery urco jeste poroste, tak bych byl rad, kdyby pozadi bylo dosti odolne vuci jeho cetimetrovym drapkum :)
Nemam zvlastni maroky, snad jen, aby pozadi nebylo moc tezke - ten kolos co tu v obyvaku mame uztak vazi dost a statika se mi volat nechce:) Dale bych si predstavoval, kdyby pozadi bylo odnimatelne. Predstavuju si, ze by na jednom miste byl jakysi vodopad, takze stena by mela jit od vrchu smerem sikmo - aby mohla stekat voda. Asi bych nechtel pouzit jako zaklad montazni penu - spis polystyren nebo jiny zaklad. Jinak tvorba pozadi by me nemela zruinovat:)
Cetl jsem uz mnoho clanku o pozadi to terarek, ale bud se venuji hadum, kteri jsou lehci a bez drapku, nebo necemu uplne od veci. Navic mam uz v tech nazvech vselijakych pripravcich sileny chaos :(
Kouknete na moje terarko a dejte prosim nejaky TIP. terarko
Rormery rohovych zdi jsou 2,2 m (d) x 2,5 m (v)
Omlouvam se za sloh. Predem dekuji. A omlouvam se, pokud jsem zalozit zbytecne vlakno

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hele lino na zemi je vcelku dobré až na to,že naši legové je začali v rozích trhat,takže budeme dláž… poslední
Kája Brno 22.09.2009 14:43
Kája Brno

Hele lino na zemi je vcelku dobré až na to,že naši legové je začali v rozích trhat,takže budeme dláždit.V ZOO v Brně u vlků jsou umělé stromy a to by bylo to pravý ořechový,jen zjistit z čeho to dělají.Dalo by se pak udělat jak pozadí tak větve(rostlé větve u většího lega dost trpí)jen v jiné struktuře. Už jsem rozhodila sítě, ale nevím nevím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru