Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Usmrcování kořisti

Ahoj,

předem čestně prohlašuji, že jsem použil funkcionalitu "Hledat" než jsem se rozhodl založit toto vlákno 8-). Žel bohu jsem odpovídající topic nenalezl (jen vlákno http://tera.poradna.net/question/view/10245-eutanaz ie-ektotermnich-zivocichu-mrazem, které mi nepřišlo zcela odpovídající).

A teď k dotazu. Mám dvě krajty královské, zatím mláďátka věk 7 a 3 měsíce. Ovšem existuje velice reálná možnost, že příští rok budu studovat v zahraničí a hadi skončí v péči přítelkyně. Slečna je to statečná, hady má ráda takže v tom problém nebude. Jediná svízel tkví v krmení. Obě krajty krmím jen mrtvou potravou - vemu myš a zlomim jí vaz. Ovšem toho moje lepší polovička není schopná... Dočetl jsem se, že někdo zabíjí myši pomocí CO2. Mohl bych vás poprosit o radu a postup jak na to? Co k tomu potřebuju, jak to probíhá, atd? (doufám, že nebudu muset kupovat tu velkou lahev z CO2 jako se připojuje k post-mixu :))

Díky všem trpělívým matadorům teraporadny za jejich odpovědi :)

Honza Šíba

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, chapu tvuj problem a resil jsem ho take - nastesti mamina s tim problem nemela (pritelkyne jel…
VH 09.12.2008 17:41
VH
nastesti mamina s tim problem nemela (pritelkyne jela se mnou) Tak to by u nás neprošlo, že by přít… poslední
Georgij Gadjukin 09.12.2008 19:37
Georgij Gadjukin

Ahoj, chapu tvuj problem a resil jsem ho take - nastesti mamina s tim problem nemela (pritelkyne jela se mnou). No, s tim, co a jak neporadim. Smrtili sjme CO2 mysi, ale meli jsme k tomutu velkou bombu ... Slo to rychle.... A nebylo by nejjednodusi potravu zamrazit predem a pak ji to nechat jen rozmrazovat?

VH

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru