Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nebezpečné zvíře

To ze si nejaky blb kupil strkaca neznamena, ze sa teraz dame vsetci do pozoru. To by sme museli zakazat uplne vsetko. Pre mna za mna, keby aj zomrel je mi to fuk, mal strkaca, tak s tym mal pocitat a hotovo, ale nie hned obmedzovat vsetkych a ublizovat zvieratam debilnym cipovanim.

Veterinari bezne cipuju aj jedakov ak je taka poziadavka, takze v tomto by som poroblem nevidel.

Ja osobne som absolutne proti cipom. Nikdy nedam do ziadneho svojho zvierata ziaden cip, ani keby sa postavili na hlavu aj vsetci uradnici a mali na to aj tisic ruzovych papierov. A kazdy kto trocha rozmysla vie kam tie cipi smeruju, nie do zvierat, to je len test, ktory sa skryva za akoze ochranu ludi. Pred par mesiacmi bola odsuhlasena vyhlaska, ze vsetky kone a somare v EU musia byt povinne ocipovane!!! To uz je k comu toto? Absolutny grc.

A akoze ocipovany jedak uz nikoho neuhryzne alebo ako? Lebo ja v tom cipe ziadnu logiku nevidim. Inak fantasticka diskusia ohladom tohoto zakona je na ifaune, fakt som na niektorych priposratych diskuterov ziral jak blb, ked tak chcu, tak nech si daju ocipovat svoje matky a deti, ale nech druhych neobtazuju! ]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny