Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem litoria pořád nežere

Dobrý den. Jedna z mojí skupinky litorií přestala před 5ti dny přijímat potravu a mela stále hnědou barvu, to se mi u ní zdá velice zvláštní. Po přendání do karanténí nádrže dostala svoji puvodní zelenou barvu, ale zahrabala se do půlky těla do lignocelu pod květinu.Může mít její chováni původ ve stresu z ostatních žab? Nebo jde o nějaké onemocnění? Můžete poradit?

Předmět Autor Datum
ahoj, ja je chovam a bud to dela ze je ji zima...ale v byte s normalni pokojovou teplotou by to dela…
Sylva 13.12.2008 21:15
Sylva
v pokoji se žábami je kolem 25 stupnú, v terárku 30.A po týdnu hladovění se k ní přidal další z žabá…
davidharsa 14.12.2008 09:44
davidharsa
Moc prosím,jestli někdo nevíte jak často krmit Hylu cinereu?
AIK 16.12.2008 19:27
AIK
Záleží na tom jak je veliká..mládě bych krmil každý den. Já veliký ropuchy krmim cca 2xtýdně. poslední
me 16.12.2008 19:43
me

ahoj, ja je chovam a bud to dela ze je ji zima...ale v byte s normalni pokojovou teplotou by to delat nemela.....me tohle udelala jedna-byla vystresovana(z neznameho duvodu), nezrala,a pak zemrela a mela pritom CERVENY BRICHO(pokad ho ta tvoje ma) tak jde o nakou nemoc(neco jako zvysena krvacivost) , ktera se leci(lecba je draha a casto zaba stejne umre), radim co nedjriv k veterinarovi:)

v pokoji se žábami je kolem 25 stupnú, v terárku 30.A po týdnu hladovění se k ní přidal další z žabáků.."red leg" to nebude, žáby mají péknou barvu a podle pohledu vypadají zdravě. Mohla bys mi dát nějaký kontakt na veterináře co se zvládne postarat i o žáby? moc sem jich nenašel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru