Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama kočinčinská - nezvyklé chování

Ahoj mám asi dva a půl roku starou agamu a v posledních dnech si neustále otírá čumáček o vše možné v tera a přijde mi, že ho má i okolo nosní dirky oteklý, nevíte, co by to mohlo být? předem díky
Změna předmětu, původně: Agama kočičinská (halapremek)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, zajímalo by mě jak na tom agama je. Zmizel otok? U jedince, kterého máme doma 2,5 roku, mi…
Zydy 29.12.2008 00:53
Zydy
Otok stále nezmizel, agamka je čilá a netváří se, že by jí otok nějak překážel. Předtím, než se otok… poslední
Katja 31.12.2008 12:45
Katja

Zdravím, zajímalo by mě jak na tom agama je. Zmizel otok? U jedince, kterého máme doma 2,5 roku, mi přijde náhle skákání proti sklu a následný otok nosních dírek, poněkud divný a nedostačující jako vysvětlení. Možná bych hledal příčinu jinde, nejedná se o nějakou respirační chorobu? Zánět dýchacích cest či nachlazení? Nesvléká jen kůži hlavičky okolo nosních dírek? Odpovídám pozdě, vím, ale zajímalo by mě rozuzlení problému. Hezký den!;-)

Otok stále nezmizel, agamka je čilá a netváří se, že by jí otok nějak překážel. Předtím, než se otok objevil, tak se svlékal okolo nosních dírek, takže to bude přičina nachlazení??? Měla bych s ním tedy asi zajít pro jistotu k lékaři, že, nebo máte nějaký typ, jak bych mu mohla pomoci sama, abych ho nemusela stresovat cestou a návštěvou doktora??? děkuji za odpověď a přeji vše nej do nového roka :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru