Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Činění kůží...?

Jo tak.. ne, já bydlim ve městě a žádný zvířeta nechováme. Mám jen psy a pár terárek..
A k těm botám... Vždyť všechny boty se přece nevyrábí z kůže. Jediný kožený boty co mám, jsou pohorky, protože ty bych nekožený asi nesehnala.
Ale dobře, to mi třeba až tak nevadí. Spíš jsou hrozný takový ty kožešinky na lem u kapucy,
kožich z lišek, norků, vyder a kdovíčeho ještě.. To bych fakt vraždila.

Odpověď na tu tvojí otázku je jednoduchá.. Jsou buď vegetariání, nebo vegani, že jo. Vegetarián nejí žádný maso a vegan nejí maso ani vajíčka, mlíko, postě nic živočišnýho.
Já jsem vegetarián. Pokoušela jsem se začít jíst aspoň ryby nebo kuřata, ale já prostě pořád vidim, jak ta ryby plavala ve vodě a jak to kuře skákalo.. I když chovný kuřata neskáčou.. No nic.
Ale pak si ještě uvědomíš, kolik kuřat se musí vyvraždit třeba pro KFC a už ti příde lepší zabít krávu, protože ta je větší. Ale pak zas vidim ty jejich krásný smutný oči... A jak ktomu přídou chudáci prasata, že celej svůj krátkej život žijou v tak příšernejch podmínkách jen pro to, aby je pak někdo brutálně zavraždil?
Asi ti teď připadam úplně šáhlá, hysterická nebo psychycky labilní, ale tohle já prostě nemůžu. Asi to bude tim, že jsem taky už leccos viděla, ale na rozdíl od tebe mě to udivuje čim dál tim víc. Fakt nechápu, čeho jsou některý lidi schopný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny