Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leguáni zelení - odchovy ČR

Ahoj všem,
docela mě deprimuje jak to jde u nás poslední dobou s leguánama z kopce. Vlny importovaných polochcíplých chuděrek už jsou uplně všude a mě to hrozně štve. Zdá se, že čeští "množitelé" byli těma levnejma kvantama odsunuti kamsi do...Já znal jen 2 lidi a ti už to zřejmě zabalili.

Chtěl bych tímto požádat každého, kdo zná nějakého chovatele, který má pravidelně mláďata, aby sem dal na něho kontakt nebo klidně (možná spíš) i mě soukromě do zprávy nebo mailu - chtěl bych dát na naše stránky/třeba i na poradnu nějaké chovatele - něco jako "seznam" (samozřejmě až po domluvě s nimi samotnými, pokud budou sami souhlasit). Aby lidé, kteří třeba k nám na webik kouknou, věděli o týhle situaci a měli se na koho obrátit, pokud by chtěli "normální", řekněmě 100% zdravé české mládě.
předem moc díky!

Předmět Autor Datum
Já sem si kupoval legoša od chovatele z Brna jmenuje se Miroslav ale příjmení jsem zapoměl,neví teda…
mcm 06.01.2009 18:18
mcm
Ď ;-)
MadMike 07.01.2009 09:17
MadMike
Já doma chovám dva párečky ale loni bohužel jsem měl problém u jedné samičky s kladením a musela na… nový
lvíček 18.03.2009 11:49
lvíček
od tohohle pana jsem zakoupil, leguanaby v nejhorsim stavu....takze chovatel je spatne slovo...legua…
BoaPepe 18.03.2009 00:53
BoaPepe
leguan byl podviziveny, dehydrovany, plny ektoparazitu, plisen mel take..o polamanych a spatne srost… nový
JaBula 18.03.2009 12:43
JaBula
je mi jasne ze import...nic mene rikal ze to je jejich vlastni odchov...leguanovi byl tak rok mozna… nový
BoaPepe 18.03.2009 18:42
BoaPepe
už sem mnohokrát přemýšlela o leguánovi, ale odchov sehnat je občas fakt oříšek poslední
Keisy 18.03.2009 22:01
Keisy

Já sem si kupoval legoša od chovatele z Brna jmenuje se Miroslav ale příjmení jsem zapoměl,neví teda jistě jestli ještě leguány odchovává ale nejspíš ano a mislím že i bazilišky pruhované.Tel.je tady 603731174

Já doma chovám dva párečky ale loni bohužel jsem měl problém u jedné samičky s kladením a musela na operaci takže je ted neplodná což měmrzí ale ten druhej páreček měl loni poprvé takže jen ř mládat tak se uvidí letos.Jinak chovám chameleony,bazilišky zelené agamy.zatím mám vajíčka od chamiků a bazilišků.

od tohohle pana jsem zakoupil, leguanaby v nejhorsim stavu....takze chovatel je spatne slovo...leguan byl podviziveny, dehydrovany, plny ektoparazitu, plisen mel take..o polamanych a spatne srostlich prsticich ani nemluve...nejvetsi korunu tomu dala pokrocila hniloba tlamy...leguan umrel po 3 tydnech..pres mou a veterinarovu peci :( takze pokud je tohle chovatel tak vazne nevim...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru