Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak jste se dostali k teraristice

No, já začal s P.regius, předtím jsem choval jsne pavouky, křečky atd prostě klasiku, ale nic mě neoslovilo až potom ta P.regius :) Kupoval jsem jí křečky ze zverimexu(drahé) tak jsem se rozhodl že si udělám chov myšek. Myši se mi rozmnožili tak že z 3 myší na začátku bylo zachvilku několik desítek a já si řekl "Co s tím"? Záminka k pořízení dalších zvířátek byla jasná :))
Zatím mám:
2.1 P.regius
1.1 B.constrictor
1.1 V.exanthematicus
A ted mám ještě jedno terárko volné takže se rozhoduji co pořídit nejspíš ale užovky, skoro každý s nimi začínal tak abych o něco nepřišel :)
Rád bych více, ale můj pokoj má rozlohu asi 3x3.5m tak je těžké sem něco narvat dalšího, když jen půlku zabírá terárko pro varany.
Už ted jsem nedávno spálil poslední 2 skříně protože zavazeli, věci mám vedle terárek v komínku. Dále přemýšlím o zrušení postele zabírá moc místa :-D
Rodina se na mě dívá trochu divně, prostě nechápou k čemu je to dobrý když se to skoro nehýbe věčně zalezlé a žere to hodné myšky, zatím bydlím u rodičů, až za 6 měsíců dokončuji doufám školu a stěhuji se do svého a tam bych si rád pořídil ještě neco pokud budou finance.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny