Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem noční motýl

pro Vás i pro VH: hmm :-(.. Našli jsme ji, když už venku mrzlo, nevím, jak se do baráku dostala (dolezla po dlažbě tak daleko?), housenku jsem dala aspoň k nám za dveře na domovní chodbu, aby neměla roupy z tepla :-), to mi napadlo, že pak nebudu vědět, co s ní. Přikrmovali jsme ji a zakuklila se. Myslela jsem, že bude chrápat až do jara, že to nějak ví. Moc mi to za ni mrzí.. chtěli jsme ji zachránit a jen jsme jí to prodloužili... Budem bojovat o každý den. Děkuji všem zúčastněným za rady! ... a až bude léto, a budem sedět na chalupě na zahradě, a začnou lítat můry... už se po žádný neoženu s "fuj"... protože to může být taky taková kanímůra :-).
Pro VH: stejně jste fakt koumák. našla jsem dokonce diskusi z prosince (18.) 2008, někomu jste radil se stejnou housenkou, co našel. asi ji chtěl taky zachránit. a ve stejnou dobu, co my. Až na ty omlácený křídla, jsem postupovala správně. Z venku bych ji domů nenosila, nechávám přírodě co její je. Nejsem typ, co chytí šneka, zavře a pak se o něj "stará".
pro west day1-pošuk: díky, já jsem spíš na hlodavky. Už jsem toho měla doma hodně, ale vždy jen jako člena rodiny. naposledy psouna prerijního, to bylo mé dosud nejdražší chlupaté srdíčko, zemřel(nemoc) loni o velikonocích po sedmi letech, co jsem ho měla já, a ještě jsem se z toho nevzpamatovala :´-( , ani můj byt :-).
mějte se hezky, někdy zase zajdu juknout, co je nového, je tu spousta zajímavých lidí a info.
Hela

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny