Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Akvarium misto teraria?

Koukám, že tu někteří některým šlápli pěkně na kuří oko. :-D Doufám, že tohle napadání a překrucování výroků z vášnivé diskuse o rack nebudeme číst ještě za měsíc v diskusích, kde se někdo jen zmíní o chovné nádrži. Ono to přes počáteční úsměvnou záležitost začíná být už poněkud únavné.

kHore, všimnul jsem si a nemusíte se cítit nija dotčen, že kdo nejvíc znevažuje názory ostatních jste právě Vy, promiňte mi.

Ono odpovídat na to stále se opakující tlachání bez pádného argumentu, jen s nadprůměrnou dávkou emocí je asi trochu únavné a opravdu už se divím, že má stále sílu reagovat. Jestli nejsou ty Vaše názory tak trochu zneváženy tím, že si je neumíte dostatečně obhájit silnými argumenty (teď nemířím na konkrétní osoby, kdyby chtěl někdo opět startovat) a stále argumentujete jen týráním zvířat. Já nikde týrání žádného zvířete neviděl. ;-)

Krokodýle, já myslel že poradíte koupi plastového boxu! Jaký je rozdíl mezi akváriem a Vámi tak obhajovaným plastovým boxem? Když je to vhodné pro regíny?

Tyhle osobní intervence už mě tak trochu iritují. Nikde nikdo nenapsal, že racky jsou to nejlepší a že tak by měl každý chovat (tak vyhraněný názor narozdíl od vyhraněných odpůrců jsem nikde nečetl), pouze byla snaha vnést do celé problematiky trochu odborného pohledu, nastínění potřeb daných zvířat a konstatování, že se takto chovat bez problémů dá (aniž by zvíře jakkoli trpělo). Jestli se některé výroky někoho dotkly, měl by to polknout a nevířit vášně i v jiných vláknech. Omlouvám se za OT.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny